Društvo

TUGA NAJVEĆA! Mala Jana Marjanović na Vaskrs dozivala ubijenu majku i ČUVALA OFARBANO JAJE ZA NJU!

Objavljeno: 03.05.2016 | 17:22Izvor: medio.rs

Ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović je na Vaskrs bila jako tužna, a navodno je odvojila jedno crveno jaje za svoju mamu i neprekidno je ponavljala: "Čekam moju mamu da dođe, ofarbala sam jaje samo za nju!"

Mesec dana posle brutalnog ubistva pevačice Granda Jelene Marjanović, javnost sa nesmanjenim interesovanjem svakoga dana iščekuje epilog i hapšenje ubice, dok je njena petogodišnja ćerka Jana i dalje uverena da joj je majka živa i da će joj se vratiti.

Kako prenosi Alo! mala Jana je na Vaskrs bila jako tužna, a navodno je odvojila jedno uskršnje jaje za svoju mamu i neprekidno je ponavljala: „Čekam moju mamu da dođe, ofarbala sam jaje samo za nju!"

- Ćerkica pokojne Jelene slavi Vaskrs u krugu porodice Marjanović. Svi je obasipaju ljubalju i pokušavaju na sve moguće načine da je zabave i zaokupe joj pažnju raznim igrama, ali je ona jako utučena i pati za majkom. Obraduje se, samo na kratko, poseti Jelenine majke Zorice, ali onda ponovo pita kada će joj se mama vratiti. Tužno je gledati kako dete pati. Svima se srce cepa kada pita oca ili dedu: "Kada će moja mama da se vrati?", i sa velikom pažnjom sluša njihov odgovor - kaže sagovornik ovog lista blizak porodici Marjanović.

Život porodice Marjanović pretvorio se prema rečima našeg sagovornika u pakao posle Jeleninog ubistva.

- Svima je mala Jana najveća briga. Slušaju savete psihologa kako da postupaju sa njom i kako da je zaštite od stresnih situacija kojima je cela porodica svakodnevno izložena. Smrt roditelja je najrazorniji životni stres koji dete može da doživi. Mala Jana najviše trči za tatom, samo ga grli i ljubi. Dete strepi da joj i tata, posle gubitka majke, negde ne ode. Zoran se trudi da što više bude uz ćerku, da joj odgovori na svako pitanje i da je bar na neko vreme poštedi bolne istine - navodi prijatelj Marjanovića i otkriva da ga je najviše potreslo kada je video da Jana nosi majčinu sliku u naručju.

Podsećamo, pevačica Jelena Krsmanović je nestala 2. aprila u Borči. Policija je njeno telo pronašla 3. aprila u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči. Intenzivna istraga traje već mesec dana i uskoro se očekuje da ceo zločin bude rasvetljen.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u