Društvo

Tri verzije napada na ruske navijače u Beogradu: I dalje niko ne zna šta se zaista desilo!

Objavljeno: 27.03.2017 | 09:28Izvor: Telegraf.rs

Istraga još uvek traje, a polcija je uzela i snimke sa sigurnosnih kamera, pa se radi na identifikaciji napadača

Ruski državljani Pavel bodrov (29) i Maksim Butrin (29) navijači Spartaka iz Moskve, teško su povrđeni kada su preksinoć u tuči u centru Beograda izbodeni nožem.Bodrov je izboden u leđa i ima povrede plućne maramice i bubrega, a mladiću je odstranjena i slezina, dok je Butrin sečivom uboden u grudni koš.

U Urgentnom centru kažu da su mladići posle operacije van životne opasnosti, i da su u trenutku dolaska bili u alkoholisanom stanju.

Šta se dogodilo kobne večeri za sada ne zna ni policija:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

U Beogradu je u subotu boravilo 3.000 navijača iz Rusije zbog utakmice Crvena zvezda-Spartak. Dvojica izbodenih mladića bili su te noći sa još četvoricom momaka, takođe iz Moskve, i do obračuna je došlo u subotu pet minuta pre ponoći u Ulici kralja Milana, preko puta “Beograđanke”.

Stanari iz ove ulice navode da su u obračunu učestvovali “grobari” koji su se vraćali iz “Pionira” sa košarkaške utakmice između Patrizana i Cedevite.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Napadnuti mladići nosili su crveno-bele šalove oko vrata, prtizanovci su ih napali, i tada je bilo dosta ljudi na ulici. Neki su pokušavali i da ih razdvoje. Nakon okršaja Partizanovi navijači otrčali su niz ulicu pevajući navijačke pesme – navodi stanarka jedne od zgrada.

Prema drugoj verziji, momci koji su bili sa izbodenim mladićima nisu rekli da su ih napali neki drugi navijači kao i da nisu pevali navijačke pesme.

Na sve ovo juče se oglasio i izvesni Vadim iz Moskve koji je rekao da su ruske navijače napali “albanski banditi”.

Istraga još uvek traje, a polcija je uzela i snimke sa sigurnosnih kamera, pa se radi na identifikaciji napadača.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u