Društvo

TRAŽE NESTALOG MLADIĆA: Policija sumnja da se Petar Obrenčević utopio?

Objavljeno: 26.08.2014 | 19:14Izvor: Telegraf.rs

Potraga za nestalim Petrom Obrenčevićem (33) počela je pre dva dana. Jedna od mogućnosti koju policija istražuje je da je Petar upao u Savu, zbog čega su angažovani ronioci i rečna policija

Potraga za Petrom Obrenčevićem (33) koji je u noći između 23. i 24. avgusta nestao sa svog radnog mesta i dalje traje, a kako Telegraf.rs saznaje iz izvora bliskih istrazi, policija osnovano sumnja da je on upao u vodu i utopio se s obzirom na to da je bio neplivač!

- Nestanak Petra Obrenčevića policiji je prijavljen juče pre podne. Istraga je još uvek u toku. U potragu su uključeni pripadnici rečne policije i ronioci koji su pretražili teren oko splava i nizvodno – kaže za Telegraf izvor iz MUP-a.

Kako se pretpostavlja, Obrenčević se okliznuo i pao u vodu, a najverovatnije je bio pod dejstvom alkohola. Petar je neplivač.

Potraga je počela pre dva dana, a policija je obavila razgovor sa Petrovim kolegama sa splava. Jedna od pretpostavki koja se istražuje je da je Petar upao u Savu, zbog čega su angažovani ronioci i rečna policija, iako se ne isključuju i druge mogućnosti.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Problem za pronalazak tela pretstavlja i činjenica da je struja reke Save u blizini Ušća veoma jaka – kaže naš izvor.

Petrov nestanak su prijavile njegove kolege koje za njega kažu da je inteligentan, miran, vedar, staložen čovek, i da nije nikakva konfliktna ličnost. Zato je neobično što se povodom njegovog slučaja još uvek nisu oglasili njegovi roditelji i rodbina koji bi mogli pružiti neke dodatne informacije o mladiću.

Petar je u noći nestanka radio svoju smenu na splavu od 21h do 04h. Jedan od kolega pamti da ga je poslednji put video između 00:00 i 01:00.  Visok je oko 180cm, na sebi je imao zelenu košulju, teksas bermude i teget starke.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije o Petru, trebalo bi da ih prijavi na sledeći broj telefona: 069-337-8740.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u