Društvo

TRAGEDIJA U LESKOVCU ZBOG LJUBAVI: Vaspitač se ubio jer mu je devojka vratila verenički prsten?

Objavljeno: 07.05.2015 | 01:37Izvor: Telegraf.rs

Samoubistvo se dogodilo oko 17 časova, a telo Damira Markovića (27) policija je pronašla na levom sedištu automobila. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt

Vaspitač u vrtiću u Leskovcu Damir Marković (27) izvršio je juče samoubistvo hicem iz pištolja u svom automobilu “reno megan” koji je pronađen nedaleko od naselja Bobiše u kom je živeo i radio.

Tragedija se dogodila oko 17 časova, a njegovo telo nalazilo se na levom sedištu automobila. Po dolasku policije i Hitne pomoći konstatovana je njegova smrt.

Boban Zdravković, portparol Policijske uprave u Leskovcu, izjavio je da istražne radnje još uvek nisu okončane, ali da jenajverovatnije reč o samoubistvu. Sumnja se da se Damir ubio jer mu je devojka nekoliko dana ranije vratila prsten kojim je nameravao da je zaprosi.

Damirova porodica je u šoku, a najbliža rodbina, prijatelji, kolege i komšije za Damira imaju samo reči hvale.

Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina

Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina

– Bio je vaspitač mojoj unuci koja je predškolac. Duša me boli za njega. Ovo je velika nesreća za porodicu Marković jer su izuzetno fini i dobri jdi. Damir je bio lepo vaspitan mladić koji je voleo da radi sa decom. Ne znam šta ga je nateralo na ovaj korak, ali sam od suseda čula da je navodno imao ljubavne probleme – ispričala je komšinica porodice Marković Z. M. (64).

Kolege kažu da znaju da je bio u dugogodišnjoj vezi, ali da nisu upoznate sa tim da li je sa devojkom imao probleme.

– Stvarno ne znamo da se Damir na takav korak odlučio pošto mu je prsten navodno vraćen. Nije on takav. Ali znate, specifične su to situacije – kažu Damirove kolege.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u