Društvo

TEŠKA NOĆ: U 4 udesa, 4 povređene osobe, od kojih se jedna bori za život!

Objavljeno: 25.07.2014 | 09:32Izvor: Telegraf.rs

U Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, od kojih jedan mladić teže, kažu iz Hitne pomoći

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, od kojih jedan mladić teže, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić star oko 20 godina teško je povređen u udesu, koji se dogodio oko 04.20 časova na Brankovom mostu u smeru ka Novom Beogradu, rekla je Macura.

Sa povredama glave i leve potkolenice i bez svesti on je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Macura je dodala da je, prema prvim saznanjima, mladić verovatno vozio kola, koja su stala, pa je on izašao, a potom ga je “pokosilo” jedno vozilo.

Mladić star 21 godinu je u udesu oko 04.50 časova, takođe, na Brankovom mostu, zadobio povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura i dodala da su još nejasne okolnosti pod kojima je povređen.

Muškarac star oko 64 godine, vozač, u udesu oko 21 čas na autoputu kod Dobanovačke petlje u smeru ka Šidu zadobio je povrede grudnog koša, a prevezen je u KBC Zemun, istakla je Macura.

Saobraćajni udes se dogodio i oko 06.05 časova u Surčinskoj ulici, gde je, prema prvim saznanjima, jedno vozilo oborilo biciklistu, rekla je Macura i dodala da još nema podatke o eventualnim povredama.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u