Društvo

TATA GODINE SADA JE U VELIKIM PROBLEMIMA: Zbog OVE stvari može da izgubi svoju ćerkicu! (FOTO)

Objavljeno: 01.10.2016 | 14:26Izvor: Telegraf.rs

Jedna od njih bila je i nepoznata samohrana majka kojoj nije otkrio identitet, a koja mu se izvinila što će "morati da ga blokira"

Beograđanin Lazar, koji je nedavno proglašen za tatu godine, oduševljava mnoge svojim odnosom prema ćerki, koju sam odgaja, ali ne sve: nekima toliko smetaju njihove zajedničke slike, da ga vređaju i “blokiraju na društvenim mrežama”.

“Sarin tata Laki”, kako je nazvan njegov profil na Fejsbuku,dobija stalno komentare podrške od svojih prijatelja, koji su dirnuti time što se ne odvaja od svoje ćerke, svuda je vodi sa sobom, pravi zajedničke “selfije” i, barem prema onome što se da videti, maksimalno joj je posvećen.

Ipak, postoje i oni kojima njihov odnos smeta.

Kako je napisao na svom Fejsbuku, jedna od njih bila je i samohrana majka kojoj nije otkrio identitet, a koja mu se izvinila što će “morati da ga blokira”.

Osoba mi izjavila da su moje objave o detetu prose*avanje, da je toliko slika i svega toga s njom jadno i da joj se se*e od svega toga… I zbog toga mi se izvinila što mora da me obriše, jelte sve to je nervira…”, naveo je Lazar.

Njegovi prijatelji reagovali su podrškom i komentarima da samo nastavi da piše statuse i kači slike sa ćerkom, jer im njih dvoje često izmame osmeh i oraspolože ih, kao i da im je drago što postoje.

Pogledajte kako je Lazar odgovorio dotičnoj ženi.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Kako Telegraf nezvanično saznaje, njegova bivša žena koja inače zivi u inostranstvu, kada je videla objave u medijima, momentalno je tražila starateljstvo nad detetom. Njemu su, navodno, tražili da skine sve slike deteta sa FB da bi uopšte mogao da viđa dete.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u