Društvo

Taksista koji je pomogao Milićevu 14 dana posle udesa vozio Lukinu majku!

Objavljeno: 22.08.2014 | 09:40Izvor: Telegraf.rs

Sanja Jovanović se šokirala kada je u novinama ugledala fotografiju taksiste koju su objavili mediji. Bila je užasnuta jer je bila sigurna da je taj čovek nju prepoznao, a ćutao je.

Taksista Saša Janković, kojem je određen pritvor zbog pomaganja Marku Milićevu (33) osumnjičenom da je 25. jula na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića (21), u svom taksi vozilu je dve nedelje posle tragedije vozio Sanju Jovanović, majku nesrećnog mladića.

Sanjina dobra prijateljica I. M. ispričala je za “Kurir” da je Sanja prepoznala taksistu nakon što je u medijima izašla njegova fotografija.

- Ona je 9. avgusta sa ćerkom na Kalenić pijaci zaustavila vozilo Pink taksija. Tražila je vožnju do Rakovice, a taksista joj je bio čudan jer je sve vreme bio namrgođen i ćutljiv, što se retko dešava – kaže I. M. i dodaje da Sanja odlično pamti lica ljudi.

Kako dodaje, Sanja se šokirala kada je u novinama ugledala fotografiju taksiste koji su objavili mediji. Bila je užasnuta jer je bila sigurna da je taj čovek nju prepoznao, a ćutao je.

Taksista Saša Jovanović je na saslušanju u policiji ispričao da je morao da ćuti jer mu je Marko Milićev pretio da će mu ubiti ženu i dvoje dece.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u