Društvo

SVETI NEKTARIJE DIGAO MILICU NA NOGE: Prohodala je nakon mnogo godina provedenih u kolicima! (FOTO)

Objavljeno: 22.10.2016 | 10:51Izvor: Telegraf.rs

Kao dokaz otac je priložio i fotografije na kojim se vidi da je Milica zaista na nogama i da se kreće bez ikakvih pomagala

Mnogima je pomogla molitva pred ikonom Svetog Nektarija i to što se pomazuju uljem iz njegovog kandila, koje prota Nenad donosi više godina za pomoć bolesnima, jer je i sam dobio isceljenje od Sveca. Milica (17) iz Valjeva, koja je bolovala od multipleks skleroze, a nakon molitvi prohodala, još jedan je dokaz da je ono što ova ikona čini zaista neverovatno!

Jovan Fap Milinković iz Valjeva svedok je delotvornosti molitve pred ikonom sv. Nektarija, nakon isceljenja njegove ćerke Milice od multipleks skleroze koja je ustala iz invalidskuh kolica.

Foto: eparhija-zicka.rs

Foto: eparhija-zicka.rs

– Hoću ovde da posvedočim slavu ovog sveca. Slika mog deteta koju je otac Nenad položio na njegove svete mošti, moje molitveno pismo i sveta ikona i ulje koje mi je otac Nenad doneo sa Egine su učinili da moja ćerka Milica ustane iz kolica i počne samostalno da se kreće – kazao je presrećni otac.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Večno ću biti zahvalan Bogu koji je proslavio Svetog Nektarija i darovao nama grešnima da nas leči i spasava – zaključio je Jovan.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u