Društvo

SVAKA ČAST! Marinkova osnovna škola skuplja novac za njegovo lečenje (FOTO)

Objavljeno: 26.11.2015 | 15:19Izvor: Telegraf.rs

- Uvek je bio divan momak, raspoložen da pomogne - biranim rečima o Madžgalju priča Uroš Momčilović, direktor OŠ "Drinka Pavlović"

Uprava Osnovne škole “Drinka Pavlović”, koju je pohađao Marinko Madžgalj, odlučila je da napravi velikodušni gest i donira novac za lečenje poznatog glumca.

– Akcija je počela na inicijativu zaposlenih. Zaista je uvek bio divan momak, raspoložen da pomogne, svrati i učestvuje u školskim akcijama – rekao je o Madžgalju za Blic direktor školeUroš Momčilović.

Kako izvori bliski glumcu navode, sada je važno da Madžgalj sačuva snagu i pozitivan duh, koliko god je moguće. Svi se nadaju da će mu ova akcija dati dodatnu snagu da pobedi bolest.

– Dobrovoljnu donaciju skupljaćemo do petka, pa ćemo onda poslati zvanični zapisnik. Još uvek ne znamo kome ćemo usmeriti taj novac, jer još nismo stupili u kontakt sa porodicom. Želimo ovo da sprovedemo jer je to najmanje što škola može da uradi za njega u ovom trenutku - istakao je Momčilović.

Foto: KTV Vesti

Foto: KTV Vesti

Direktor je još dodao:

– Dogovorili smo se na nastavničkom veću da pokrenemo ovu priču. Najpre su zaposleni donirali novac, ali se onda priključio i veliki broj roditelja naše dece.

(Telegraf.rs/Blic)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u