Društvo

SUBOTICA: Devojčica (15) nestala kod Bajmoka, pronađena samo patika

Objavljeno: 26.07.2014 | 15:06Izvor: Kurir

Tijana J. (15) iz Subotice poslednji put je viđena na putu prema naselju Rata, kada se oprostila od svojih drugova i krenula da vrati pozajmljeni duks prema Sportskom centru Rata.Svaki trag i kontakt sa drugovima i drugaricama gubi joj se između 12 i 1 sat posle ponoći.

Petnaestogodišnja devojčica nestala je tokom protekle noći u okolini Bajmoka kod Subotice, a slučaj je prijavljen policiji koja traga za devojčicom.

Policijska uprva u Subotici se ovim povodom još nije oglašavala. Nezvanično, Tijana J. (15) iz Subotice poslednji put je viđena na putu prema naselju Rata, kada se oprostila od svojih drugova i krenula da vrati pozajmljeni duks prema Sportskom centru Rata.Svaki trag i kontakt sa drugovima i drugaricama gubi joj se između 12 i 1 sat posle ponoći.

Pošto se nije javljala na telefon, a nije imala običaj da kasni, a da se pri tom ne javi baki i dedi, kao i drugovima na Fejsbuk kada stigne kući, potraga za njom započela je odmah posle jedan sat posle ponoći, a u Sportskom centru Rata okupilo se pedesetak Tijaninin drugova i drugarica, grupa roditelja i članovi njene porodice.

Na putu koji vodi prema Sportskom centru, pronađena je bela startas patika za koju drugovi i drugarice sa kojima se družila, kao i članovi porodice tvrde da je njena. U potragu za Tijanom ubrzo se uključila i policija, piše portal bajmok.co.rs.

Kako se navodi, tokom noći desetak automobila, roditelji i deca na biciklima obišli su sve ulice na Rati i Bajmoku, sva mesta na koja je odlazila dozivajući Tijanu, ali bezuspešno.Njen nestanak prijavljen je Policiji, kao i Žandarmeriji, a nadležne službe nisu uspele da lociraju njen mobilni telefon, koji se u međuvremenu ispraznio, jer je, kako navode, za podnošenje zahteva za lociranje broja neophodno da prođe 24 časa od prijave nestanka.

Nada da će se Tijana vratiti još nije izgubljena, a porodica, komšije, drugovi i drugarice nepomično stoje ispred njene kuće u nadi da će je ugledati živu i zdravu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u