Društvo

STRAVA U ŠTRPCU NA KOSOVU I METOHIJI: Dve starice pronađene mrtve JEDNA OD NJIH ZAKLANA!

Objavljeno: 27.08.2016 | 16:36Izvor: medio.rs

Starica Draginja Nikolčević (80) zaklana je u petak uveče u svom domu u Štrpcu. Kosovska policija pronašla je jutros u komšiluku Nikolčevićeve telo još jedne starice čiji identitet nije saopšten

Direktor Srednjoškolskog centra u Štrpcu Predrag Krstić rekao je da su ove dve starice živele u kućama u neposrednoj blizini škole.

Prema njegovim rečima, staricu Nikolčević zaklanu sinoć je pronašla Kosovska policijska služba koja je telo odmah prebacila na obdukciju u Prištinu.

- Jutros je policija u susednoj kući pronašla telo takođe jedne starice i njeno telo je prebačeno na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti smrti - rekao je Krstić.

On je rekao da je ovaj zločin uznemirio meštane.

- Za ponedeljak planiramo da održimo protest ispred škole jer je ovaj zločin, ma ko da ga je počinio, uneo uznemirenje i kod roditelja i kod profesora - rekao je Krstić.

Komandir policijske stanice u Štrpcu Dragan Ivanović izjavio je Tanjugu da su beživotna tela ove dve starice pronašle komšije i da je isključena mogućnost da se radi o etnički motivisanim ubistvima.

- Jedna starica je ubijena, a motiv je, kako pretpostavljamo, imovinsko-pravna korist i jedna osoba koja je osumnjičena za ovo ubistvo privedena je u policijsku stanicu - rekao je Ivanović.

On je dodao da su komšije pronašle telo i druge starice u Štrpcu i da su skoro sigurni da je ova starica preminula prirodnom smrću.

- Obe starice živele su same u svojim kućama - kazao je Ivanović.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u