Društvo

STRAVA I UŽAS U SRBIJI: Maloletnici PRETUKLI NASMRT BESKUĆNIKA Zorana E.!

Objavljeno: 30.06.2016 | 13:55Izvor: Telegraf.rs

Zoran Eredeljan koji je i preminuo zadobio je teške povrede glave, a usled jačine udaraca podlegao je povredama, dok se njegov prijatelj i dalje nalazi u teškom stanju

Beskućnik Zoran Erdeljan (50) iz Kikinde preminuo je u Novosadskoj bolnici usled teških povreda glave koje je zadobio u subotu uveče kad su ga fizički napali i pretukli nasmrt.

Dvojica mladića Dušan D. (25) i maloletni sedamnaestogodišnjak iz Kikinde, u subotu uveče napali su dvojicu beskućnika Zorana Erdeljana i Dragana Kneževića koji su sedeli na klupi u Mikronaselju u blizni igrališta za pse.

Kada su huligani prišli počeli su najpre verbalno da ih vređaju, a onda su nogama i rukama nasrtali na nemoćne beskućnike koji nisu mogli da se odupru udarcima dvojice mladića.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Zoran Eredeljan koji je i preminuo zadobio je teške povrede glave, a usled jačine udaraca podlegao je povredama, dok se njegov prijatelj i dalje nalazi u teškom stanju.

Policija je uhapsila Dušana D. i maloletnog Kikinđanina zbog sumnje da su počinili krivično delo teška telesna povreda, a obojici je sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

(D.S.)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u