Društvo

STOLAR MILE PONOVO ODUŠEVIO SRBIJU: Evo kako se zahvalio svima i UZVRATIO UDARAC Fejsbuku!

Objavljeno: 28.09.2016 | 17:52Izvor: Kurir

BEOČIN - Čovek dobrog srca Stolar Mile, koji pravi hranilice za bebe i poklanja ih putem Fejsbuka, više to ne može da radi jer mu je stranica uklonjena! Međutim, sad ima novu stranicu i evo šta je svima poručio!

"Želim svima da se zahvalim na podršci, ali i da ponovo pojasnim da sam ja samo jedan običan čovek koji je nešto pokrenuo. Ja lično želim svima da se zahvalim, ali najviše svim mladim parovima koji su poželeli da osnuju porodicu jer od porodice se i kreće. Porodica je stub svega.

Zahvaljujem se svim samohranim roditeljima za borbu koju vode da bi svoju decu izveli na pravi put sami suočeni sa gomilom prepreka koje su nekada užasno bolne. Zahvaljujem se majkama sa više dece čije radno vreme je 24 sata.

Ja ne moram sutra da radim, ali one moraju. Za to ne postoji orden koji bi dobili. Zahvaljujem se roditeljima sa decom sa invaliditetom ili hendikepom za njihovu istrajnost što u gomili beznađa uspeju da prebrode mnoge prepreke koje im je život postavio i čime ih je zadužio da bi svoju decu stavili ravnopravno uz sve nas kako i treba da bude.

E pa sad pogledajte koliko sam ja mali naspram ovoga što sam naveo. Zato pre nego mi kažete hvala ili svaka čast prvo se setite ovoga što sam napisao... Stolar Mile", napisao je na novoj Fejsbuk stranici koja za samo dva dana ima 5.000 lajkova.

Iz ljubavi prema drvetu i stolariji, Mile je počeo da pravi hranilice za bebe. Iz revolta prema skupoći odlučio je da ih preko svoje Fejsbuk stranice poklanja.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u