Društvo

STIGAO SPECIJALNI KAMEN: Zoran kleše stihove na spomenik Jeleni!

Objavljeno: 26.07.2016 | 15:30Izvor: Kurir

Na groblju Zbeg, gde je sahranjena pevačica, biće isklesana otvorena knjiga sa ispisanim tekstom.

Spomenik ubijenoj pevačici „Granda“ Jeleni Krsmanović Marjanovićuskoro bi trebalo da bude gotov, saznajemo od prijatelja bliskih porodici Marjanović.

Pevačica „Granda“ ubijena je pre više od tri meseca dok je trčala na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Iza sebe ostavila je petogodišnju ćerkicu Janu, supruga Zorana Marjanović i teško bolesnu majku Zoricu Krsmanović. Policija do danas nije saopštila nijedno ime osobe koja je osumnjičena za monstruozno ubistvo.

Specijalni kamen

Izvor Kurira blizak suprugu ubijene Jelene Krsmanović Marjanović objašnjava da je kamenorezac s kojim se Zoran dogovarao o spomeniku jedno određeno vreme morao da čeka da mu stigne kamen od kog treba da izradi spomenik.
- Materijal je stigao i majstor je počeo s radom. Zoran je nedavno bio kod njega i, koliko znam, spomenik bi uskoro trebalo da bude gotov. Po Zoranovoj želji, na spomeniku će biti uklesani stihovi namenjeni njegovoj ubijenoj supruzi - kaže naš sagovornik koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Radovi... Na Jeleninom grobu uskoro će biti podignut spomenikRadovi... Na Jeleninom grobu uskoro će biti podignut spomenik

On dodaje da Zoran još uvek nije odlučio koji će stih biti na spomeniku, ali da će svakako zauzimati posebno mesto.
- Instrukcije za spomenik kamenorescu daje Zoran. On ima ideju da taj stih sastavi neko od tekstopisaca sa kojima su on i pokojna Jelena sarađivali i da budu ispisani na jednom delu koji će biti, kako je objasnio, u obliku knjige - kaže Zoranov prijatelj.

Ubijena pevačica sahranjena je na groblju Zbeg u Borči, a prema rečima našeg sagovornika, prema planovima porodice Marjanović, spomenik bi trebalo da bude gotov pre nego što istekne šest meseci od dana kad je nesrećna mlada žena ubijena.

Nikakvi tragovi

Podsetimo, Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je 2. aprila, a njeno telo pronađeno je u policijskoj pretrazi nasipa dan kasnije oko 13 sati. Telo pevačice bilo je u jednom od dva kanala puna vode. Utvrđeno je da je Jelena ubijena s nekoliko snažnih udaraca u potiljak, na njoj je bila majica s bretelama, donji deo trenerke i jedna patika, dok je druga pronađena na oranici između dva kanala.

Briga... Zoran svakodnevno pomaže tašti ZoriciBriga... Zoran svakodnevno pomaže tašti Zorici

Policija je više od dva meseca ulazila u svaku kuću u naselju Crvenka tragajući za biciklom, plavim automobilom marke BMW, za čovekom s kačketom koji je viđen na nasipu u vreme kad je pevačica nestala... Dva puta rađen je pretres porodične kuće Marjanovića. Međutim, do danas nema odgovora na pitanje ko je ubio pevačicu „Granda“.

Pevačica je u braku sa Zoranom Marjanovićem dobila ćerku Janu, kojoj je rečeno da joj se mama izgubila u travi i koja i dan-danas čeka da joj se mama vrati kući.

U znak sećanja
ZORAN JOŠ NIJE ZAVRŠIO JELENINU PESMU

Pored spomenika, suprug ubijene pevačice planira da dovrši pesmu koju je Jelena počela da peva, a trebalo je da je završi te večeri kad je ubijena.
- Zoranu je još uvek teško da uđe u studio jer ga u njemu sve veže za Jecu. Međutim, u znak sećanja na nju ima ogromnu želju da javnost čuje i poslednju pesmu na kojoj je radila. Jelena je za njega bila najbolja pevačica i dosta se oslanjao na njenu procenu, verujem da će mu i kad bude ušao u studio njena podrška u velikoj meri faliti - kaže prijatelj Zorana Marjanovića.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u