Društvo

Staricu silovali motkom, pocepali joj jetru i pluća!

Objavljeno: 26.11.2014 | 14:15Izvor: Kurir

Zverski: Nikola Stojkov (19) i Jovan Stojkov Mojić (18) satima mučili, tukli, silovali i na kraju brutalno ubili nepokretnu Anđelku Azuicki (88).

ZRENJANIN - Nikola Stojkov (19) i Jovan Stojkov Mojić (18), obojica iz Novog Bečeja, uhapšeni su zbog sumnje da su u noći između 20. i 21. novembra mučili, silovali i brutalno ubili Anđelku Azuicki (88) u njenoj kući u tom gradu.

Dvojica manijaka satima su se iživljavali nad bespomoćnom staricom, a zlostavljali su je i drškom od metle!

Unakazili telo

- Manijaci su upali u kuću skoro nepokretne Anđelke. Prevrnuli su celu kuću u potrazi za novcem i nakitom, a onda su nasrnuli na baku, koja je imala svega 40 kilograma i bolovala od epilepsije. Tukli su je svime što im je palo pod ruku, udarali je po glavi i telu. Bespomoćna starica nije imala nikakve šanse da se odbrani - kaže izvor Kurira iz istrage.

Žrtva... Anđelka AzuickiŽrtva... Anđelka Azuicki

Tinejdžeri su potom zgrabili babu i silovali je drškom od metle.
- Ne pamtimo ovakav slučaj.Nikola je držao Anđelku, a Jovan ju je skinuo i zlostavljao je  drškom od metle. Nesrećna starica umrla je u teškim mukama - kaže naš sagovornik.

Nisu našli pare

Monstrumi su nakon iživljavanja pobegli kolima.
- Ni dinara nisu odneli, jer žrtva nije imala novca. Dršku od metle su poneli, da bi je potom bacili u trsku. Obdukcijom je utvrđeno da su Anđelki pocepali jetru, creva i pluća - kaže izvor Kurira.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u