Društvo

Srpkinje su poludele za bizarnim gaćicama, da li biste ih probale?

Objavljeno: 28.09.2016 | 22:14Izvor: 24sata.rs

Kineske gaće u koje su ugrađeni silikoni koji povećavaju obim ženskih zadnjica, preplavile su prodavnice u Srbiji. Beograd i Novi Sad postali su prestonice „super“ gaća koji ženske guze pravi obimnijim i obilnijim, a prodavci otkrivaju kako ih kupuju svi, od mladih devojaka do starijih gospođa.

Gaćice - Poslednjih meseci vlada potpuna pomama. Morali smo da proširimo asortiman. Prvo smo imali samo jednu vrstu, sada već dvadesetak. Razlikuju se po debljini silikona, da li imaju dublji ili kraći struk, da li su oblije, te naravno po boji i dezenu. Cene variraju od 500 do 1000 dinara, a tigraste su poslednji hit. Meni se to lično ne sviđa, jer ipak kad se skinu, istina nas stigne – kaže Dejan Leovac radnik u jednoj novosadskoj kineskoj prodavnici.

Poslovni Kinezi shvatili su želje ali i mogućnosti naših ljudi, pa umesto skupih operacija, nude daleko jeftiniju alternativu. Tako devojke mogu da biraju da li će zadnjicu Kim Kardašijan ili možda Keli Bruk, za samo nekoliko stotina dinara.

Gaćice Jeftina zamena za plastičnu operaciju, Foto: R. Getel

Pored gaćica, za trista dinara mogu se pazariti i silikonski grudnjaci, kako bi efekat „peščanika“ bio potpun. Kristina Gajić iz Novog Sada kaže da se iznenadila koliko je ovaj donji već moćna stvar, jer je muž jednom nije prepoznao.

Kim KardašijanSvi hoće ovakvu guzu, Foto: profimedia.rs

- Dobila sam najveći mogući kompliment. Čekala sam muža ispred zgrade okrenuta leđima. Posle mi je u autu priznao kako u prvi mah nije shvatio da sam to ja, dapače, pomislio je, „ju zgodna žena“, a sledeće sekunde je bilo „joj pa to je moja žena“. Toliko o tome – kaže Gajić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u