Društvo

ŠOKANTNO! JELENIN MUŽ JE SEKSUALNI MANIJAK! Glumi žalost, a drugoj ženi na Vajberu šalje seksi poruke!

Objavljeno: 31.05.2016 | 15:04Izvor: medio.rs

Zoran Marjanović i pre nego što joj je dao 40-dnevni pomen ženi Jeleni razmenjivao je preko Vajbera lascivne poruke sa Radom M. (27), medicinskom sestrom iz Beča. U nedelju 29. maja u 4.19 ujutro poslao joj i golu fotografiju na kojoj se pući!?!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, već 23 dana preko Vajbera razmenjuje lascivne seksualne poruke sa izvesnom Radom M. (27), medicinskom sestrom iz Beča!

Dok u javnosti glumi ucveljenog udovca, Zoran se gotovo svake noći dopisuje sa ovom ženom (pun identitet poznat redakciji) i dogovora seks sa njom, a to je činio čak i u noći između 11. i 12. maja, samo nekoliko sati pre nego što je svojoj supruzi davao 40-dnevni pomen!

Informer je ekskluzivno došao do Zoranove prepiske sa ovom ženom tokom koje joj je, 29. maja, tačno u 4,19 ujutru, poslao i svoju golu selfi fotografiju!

"Prljave" poruke

Zoran i Rada su stupili u kontakt 7. maja, pošto mu je ona prethodno preko Fejsbuka poslala nekoliko poruka. Tog dana joj je Zoran poslao sliku sa Janom, kako bi se uverila da je to stvarno on, a zatim joj je dao i broj svog mobilnog telefona.

Informer

Od tog trenutka prelaze sa Fejsbuka na Vajber i kreće neprekidna 23-dnevna prepiska, puna lascivnih poruka, seksualnih aluzija i intimnih detalja. Dopisivali su se gotovo isključivo noću i razmenili nekoliko hiljada poruka. U jednom trenutku Zoran i Rada počeli su da ugovaraju sastanak, pa čak i seks!

Rada: E, ovako lepo umislim da si ovde... pa ne znam kako da se namestim.. pa kako da spavam nzm
Zoran: Namestiću te ja kad dođeš

Zanimljivo je da su jednu od najdužih seansi Zoran i Rada imali samo dan pre Jeleninog pomena, 11. maja, kada su prvi put u porukama pokazali da jedno prema drugom osećaju nešto više od prijateljstva:

Rada: Neću da te davim, tek sutra neću, ali sam uvek tu... da znaš
Zoran: Osećam te...
Rada: Pokriću te i paziću na tebe dok spavaš
Rada: Samo da nikad ne budeš sam.. pa i ovako virtuelno zadovoljstvo izvodljivo je u mojoj glavi.


Zoran joj je tada poslao smajlija, a ona njemu veliki poljubac i dodala: "Pravo u vrat." Potom je i Zoran njoj poslao poljubac, a Rada mu je uzvratila sa "Okice mile".

Rada otkrila Zoranu da voli grub seks i da jedva čeka da joj pomeri bubrege

Ipak, vrhunac ove prepiske dogodio se pre samo tri dana, 28. maja, kada njih dvoje praktično počinju da ugovaraju seks u Beogradu! Ona mu je u jednom trenutku objasnila "da voli grub seks i da jedva čeka da joj pomeri bubrege", da bi vrlo brzo nastavili sa eksplicitnim seksualnim porukama:

Rada: E, ovako lepo umislim da si ovde... pa ne znam kako sa se namestim.. pa kako da spavam nzm
Zoran: Namestiću te ja kad dođeš
Rada: Samo da ne poludim do tada. Dugo nisam. Od naših prvih poruka nisam.

Hiljade noćnih poruka
Dopisivali su se gotovo isključivo noću i razmenili nekoliko hiljada poruka

U nastavku dopisivanja Rada i Zoran se dogovaraju oko tehničkih detalja njenog dolaska, da bi sledećeg dana, 29. maja u 4,19 ujutru, Zoran poslao Radi svoju golišavu sliku sa napućenim ustima?!

Na to je ona prokomentarisala: "Kako lepe usne ne mogu da verujem. Zoki, kako si me sad usrećio, nisi ni svestan. Ljubiću ovu sliku dok te ne vidim".

Stroga tajna

U nastavku ove prepiske, koja traje i dalje, Zoran i Rada su se dogovarali oko detalja sastanka u Beogradu i razmenili još nekoliko poruka "seksualne prirode". Njihov zajednički plan bio je da provode vreme zajedno kad ona iz Beča stigne u Beograd.

U jednoj od poslednjih poruka, Zoran upozorava Radu da slučajno nigde ne objavi njegovu golišavu fotografiju i napominje joj da je veoma bitno da niko nikada ne sazna za njihovu prepisku.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u