Društvo

SNIMCI SU DOKAZ: Ovako komunalci maltretiraju putnike!

Objavljeno: 27.01.2015 | 16:02Izvor: Telegraf.rs

Sukobi komunalne policije i putnika su dosta česti i traju godinama unazad. Pogledajte neke od snimaka na kojima se vidi brutalno ponašanje komunalaca prema građanima

U proteklih nekoliko dana, Beograd, ali i Srbiju šokirale su vesti o hapšenju dve žene koje nisu imali kartu za autobus. Dok je jedna od njih saterana uza zid i odvedena na silu, druga je jutros privedena na Slaviji.

Ovi događaji su u narodu izazvali veliki revolt. Pred kraj meseca, kada su ljudi u težoj finansiskoj situaciji i plate ili penzije kasne, a naročito usred velike krize koja je pogodila našu zemlju, nisu svi u mogućnosti da svakodnevno kupuju Bus plus.

Zbog toga dolazi do velikih incidenata.

Foto: A.Nalbantjan

Foto: A.Nalbantjan

Međutim, ovo nije prvi put da su građani suočeni sa ovakvim slučajevima!

Sukobi komunalne policije i putnika su dosta česti i traju dugo. Zato se vraćamo u 2012. godinu i snimak koji je nastao u jednom autobusu. Muškarac koji nije imao kartu, odbio je da napusti vozilo, nakon čega su ga opkolila dva komunalna policajca i onesposobila udarcima u stomak.

Sećate li se nesrećnog starca kojeg je brojač putnika išutirao na ulazu u tramvaj broj dva? Na samism stepenicama, mladić pun snage šutnuo je deku u grudi nekoliko puta, uz reči:

– Ajde mrš!

Jutros se kod Beograđanke takođe dogodio incident, prilikom kojeg je uhapšena jedna žena.

OPET DIVLJAJU: Komunalci uhapsili ženu koja nije imala Bus Plus! (VIDEO)

Još gore je prošla i žena iz Zemuna koju je komunalna policija vezala lisicama i uhapsila jer koja nije imala kartu za prevoz.

Pogledajte kako su uhapsili ženu i pribili je uza zid jer nije imala Bus plus! (VIDEO)

Na Smederevskom putu, uhapšen je i šezdesetogodišnji starac, koga je privodilo čak devet komunalaca! Čovek je glasno zapomagao i pozivao narod da mu pomogne, govoreći da “nema ni leba da jede, a kamoli da kupi kartu”.

Ni ovoga puta nisu pokazali milost.

Do sukoba kontrolora i putnika takođe dolazi jako često.

Poslednji po redu, ali ne i po važnosti, je snimak na kojem kontrolor čoveka udara sveskom po glavi, zato što ga snima telefonom. Ovaj nemili događaj odigrao se u Batajnici,

Ovo su samo neki od snimaka na kojima se vide svakodnevna dešavanja u gradskom prevozu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u