Društvo

SNEŽANI FALI JOŠ SAMO MALO: Pomozimo ovoj bebi (3) da odraste!

Objavljeno: 20.04.2014 | 20:12Izvor: Telegraf.rs

Roditelji male Snežane Savić (3) kojoj je potrebno 950 evra kako bi otišla na neophodne analize u Belgiju, apeluju na ljude dobre volje da pomognu tako što će poslati i garderobu, kupiti pelene i mleko za ovu bolesnu devojčicu

Mala Snežana Savić (3) iz Negotina od rođenja pati od različitih zdravstvenih problema koji su sve teži.

Ona je, naime, rođena sa teškom anomalijom creva, pa je na specijalnom režimu ishrane, a posle tri meseca joj je konstatovana i epilepsija, kao i rupica na srcu.

Ona je već imala jednu operaciju pre dve godine, ali njeno stanje nije poboljšano, štaviše, ono se pogoršava. Sada je neophodno da se uradeposebne analize koje se rade samo u Belgiji.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Ponuđeni termini su 28. april i 12. maj, ali te analize koštaju 950 evra, a njeni roditelji nisu u stanju da sami sakupe novac, pa njen odlazak u Belgiju zavisi od pomoći dobrih ljudi.

- Toliko koštaju samo analize, bez puta i boravka. Analize bi trebalo da pokažu šta još može da se uradi kako bi se pomoglo Sneži, videće se da li je to operacija ili neka terapija – priča Snežanina majka Danijela i dodaje da na njenu hranu mesečno odlazi 60.000 dinara, što oni nikako ne mogu da “pokriju”.

Danijela je apelovala i da je svaka druga vrsta pomoći, u vidu pelena(veličina 4+), garderobe, mleka (aptimil comfort 3) dobrodošla.

Ekipa Telegrafa apeluje na sve ljude dobre volje da sredstva uplate na sledeće račune:

Dinarski račun: 160-5400100863550-19
Devizni račun: IBAN/ACCAUNT CODE: RS35160063020003619487 SWIFT CODE:DBDBRSBG
Za pomoć oboleloj devojčici otvoren je i SMS broj.

Potrebno je otkucati 15 i poslati na 3030, cena poruke je 100 dinara za sve mreže, plus PDV.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u