Društvo

SLOMLJEN OD TUGE Miljko Živojinović: Ne daju mi ni da poljubim mrtvog oca

Objavljeno: 24.05.2016 | 14:49Izvor: Kurir

Sada je najvažnije da porodica bude jaka. Nije vreme da se govori, već da se žali, poručio je naslednik glumca

Miljka Živojinovića, sina proslavljenog glumca, vest o smrti zatekla je u Parizu. On ipak neće moći da prisustvuje poslednjem ispraćaju svoga oca u četvrtak jer se protiv njega i dalje pred domaćim sudovima vode postupci zbog zloupotrebe službenog položaja u vreme dok je bio stečajni upravnik GP „Rad“. 

Njegov pasoš stoji zarobljen u sefu suda, a i po dolasku odmah bi bio uhapšen i ne bi mogao da poslednji put vidi oca, kome je jedina želja bila da ga još jednom zagrli.

Ne dolazim u Srbiju

- Ne postoji nikakva mogućnost za moj dolazak u Srbiju. Sada je najvažnije da porodica bude jaka. Pre svega, moramo da se zahvalimo sjajnom timu lekara u bolnici „Sveti Sava“ i na Dedinju, gde je Bata proveo poslednjih mesec dana. Oni su dali sve od sebe i pokazali veliku humanost i požrtvovanost u svom poslu. Očekujemo da javnost ispoštuje našu privatnost i bol, s kojom se suočavamo u ovom trenutku, a poštovaocima Batinog dela želimo da izrazimo zahvalnost za saučešće koje su nam izrazili ili žele da izraze. Nije vreme da se priča bilo šta jer ovo je trenutak kad porodica žali - poručio je Živojinović.

Tuga za sinom

Bati je 2006. popustilo srce baš zbog sina. Bila je to godina posle optužbi da mu je sin Miljko jedan od onih iz „stečajne mafije“. Tada je Valter krenuo u borbu sa svojim zdravljem. Nakon srčanog i moždanog udara dobio je i gangrenu, koju je pokušavao da izleči na Kubi, gde živi njegova ćerka. Nažalost, iako mu je lečenje uspelo, dogodila se nezgoda na snimanju poslednjeg filma „Led“, gde se povredio i probudio bolest.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u