Društvo

SKANDAL U OSNOVNOJ ŠKOLI TRESE SRBIJU! Policija pokreće istragu posle pisanja Informera!

Objavljeno: 12.02.2016 | 21:17Izvor: medio.rs

Skandal u jednoj novobeogradskoj osnovnoj školi, kada je učenica na času hemije oralno zadovoljila školskog druga, nalazi se pod istragom policije!

Kako saznajemo, predmet istrage biće da li su osnovci dobrovoljno pristali na oralni seks ili je devojčica izmanipulisana od druga iz škole. Ispituje se i da li je bilo neke vrste seksualnog nasilja.

U istragu su, pored policije, uključeni i inspektori Ministarstva prosvete.

- Po svemu sudeći, devojčica je ovde žrtva, a ovaj slučaj je veoma delikatan! Deca su na različit način doživela sve što se tog dana dešavalo na času hemije. Postoje indicije i da je učenica bila primorana na oralni seks, ili bolje reći izmanipulisana, dok neki đaci tvrde da je sve bilo na dobrovoljnoj osnovi. Policija zato "češlja" ovu školu, uzeli su izjave od aktera i svedoka i pokušavaju da utvrde šta se zaista dogodilo. Cela stvar ide sporije jer je u toku školski raspust - saznaje Informer od izvora bliskog rukovodstvu škole.

Antić: Potpuni pad morala u školama

Predsednik Foruma Srednjih stručnih škola Milorad Antić kaže da je u školama na delu totalni pad moralnih vrednosti.
- U našim obrazovnim ustanovama se svašta dešava! Jedan broj učenica dolazi u školu obučen kao starlete, a učenici se drsko ponašaju prema nastavnicima. Poljupci u učionicama i po hodnicima su postali uobičajena pojava, uopšte nema stida. Nastavnici su ti koji od sramote okreću glavu. Zato me više ništa ne može iznenaditi - ističe Antić. 

Iako se seks-skandal desio početkom decembra, prosvetni inspektori su tek juče posetili školu.

- Inspektori su juče bili u našoj školi i uzeli su dokumentaciju koju imamo o ovom slučaju. Naša škola i Ministarstvo prosvete sve rade po zakonu, ali nemam saznanja koje korake preduzima policija. Danas ćemo održati vanrednu sednicu Nastavničkog veća. Svima nam je u interesu da se što pre sazna istina - rekao nam je direktor škole u kojoj se desio seks-skandal.

Podsetimo, roditelji učenika ove škole tvrde da su njihova deca prisustvovala pravom porno-filmu na času hemije, dok je nastavnica bila odsutna.

- Rekli su nam da je njihova drugarica iz odeljenja pred svim đacima oralno zadovoljila dečaka iz osmog četiri, koji je ušao na čas kada je video da je nastavnica hemije izašla iz učionice i nije se vraćala čitavih pola sata. U školi su pokušali da ceo slučaj zataškaju. Tražimo odgovor šta se zaista dogodilo ili ćemo početi da ispisujemo decu iz škole. I zašto se toliko čekalo na reakciju nadležnih - pitaju zabrinuti roditelji.

Izvor: Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u