Društvo

SKANDAL U CENTRU BEOGRADA: Nole je za neke Srbe Hitler!

Objavljeno: 01.10.2016 | 09:40Izvor: Kurir

Bilbord s likom našeg najboljeg sportiste svih vremena na Slaviji osvanuo s docrtanim brčićima i kukastim krstom na grlu, a prolaznici se zgražavali

Novak Đoković = Adolf Hitler. Najbolji srpski sportista svih vremena = jedan od najvećih diktatora na svetu. Tako je juče bilo u centru Beograda! 

Bilbord s Novakovim likom osvanuo je juče ujutru u blizini Slavije s docrtanim hitlerskim brčićima i kukastim krstom nasred vrata. Da nije tužno... Ne, ni tad ne bi bilo smešno. Naprotiv.

Najbolji ambasador

U vreme dok je Nole, uprkos povredi, trenirao na terenima „25. maja“, mi smo prošetali od Slavije do Jugoslovenskog dramskog pozorišta i zamolili prolaznike da nam prokomentarišu prizor koji u najmanju ruku možemo nazvati skandaloznim. I, znate šta? Redom su, svi do jednog, osudili to što su videli.
- Nema mozga taj što je to uradio! Nole je naš predsednik! Da vam pričam, odem u Šangaj i Kinez me pita odakle sam. Kad kažem da sam iz Srbije, on digne tri prsta i kaže: „Novak Đoković.“ Ceo svet zna za naša tri prsta zahvaljujući njemu. Ovo je sramota - kaže nam Dragan Kameleon, dok se jedna od prolaznica nadovezuje:

Ponižavajuće i sramotno

- To je neka budala uradila! Ovo su stvarno gluposti. Novak je najbolji čovek u Srbiji. Ovo je užas. Njemu tako uraditi, pa šta onda ostalima treba? Ja bih ovog vandala kaznila.

Baš tako. Žalosno, sramotno, skandalozno, ponižavajuće. Ali i to je ogledalo ove naše današnje Srbije, koje bi trebalo što pre menjati. Dok još nije (ako već nije) prekasno.

Oduševio najmlađe... Nole juče na terenima svog kompleksaOduševio najmlađe... Nole juče na terenima svog kompleksa

Iskren NAJBOLJI TENISER SVETA OTVORIO DUŠU 
ĐOKOVIĆ: NIJE MI VIŠE CILJ DA BUDEM BROJ JEDAN


Menjaju se životni prioriteti Novaka Đokovića! Potpuno iskren bio je Nole pred novinarima posle treninga sa 14-godišnjim Viktorom Jovićem.
- Prvo mesto na ATP listi više mi nije prvi prioritet, nije mi prioritet ni osvajanje grend slemova. Međutim, igraću i dalje u ovom ritmu. Od Rolan Garosa nisam uspeo da nađem neku ispunjenost na terenu. Sad sam u poziciji da mogu da redefinišem ciljeve, a prvenstveno mi je želja da opet uživam u svakom trenutku na terenu - počeo je priču Đoković i potom pojasnio stav:
- Dosta se stvari dešava oko i van terena koji utiču na moju karijeru da li u ovom ili onom pravcu. Teško mi je da govorim o nečemu na duže staze. Trenutno mi je cilj da povratim radost svakog trenutka kada držim reket u rukama. Osećao sam preveliki pritisak i opterećenje, jer su se stalno nametali istorijski ciljevi.

Reagovanja


DEJAN: NAĆI KO JE, PA GA PRIVESTI

Beograđanin Dejan još je konkretniji i predlaže pronalaženje „umetnika“ koji je crtao po bilbordu:
- Katastrofa. Taj što je crtao bolje da nema glavu. Gledajte, ovde je sve pokriveno kamerama. Vratiti snimak, naći ko je i taj da se privede! Ovo je sramota za naciju. Strašno! Novak je čovek koji nas predstavlja svuda po svetu i uvek nam obeli obraz. Žalosno.

DRAGAN: NAJVEĆA BRUKA

Jedan od prolaznika, koji nam se predstavio kao Dragan, bio je vidno iznerviran poređenjem Ðokovića s Hitlerom.- Ovo je najveća bruka što postoji. Pa Srbiju znaju po Novaku. Zadnje vreme došlo, za ovo nema dobre kazne. Ðoković bi trebalo da je primer čitavoj omladini, čitavoj Srbiji, čitavom svetu - gotovo u dahu nam je rekao Dragan.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u