Društvo

SILOVAN ČUVENI GLUMAC: Pročitajte šta se tačno desilo

Objavljeno: 28.11.2014 | 11:30Izvor: Telegraf.rs

- Jedna žena je došla da me poseti zajedno sa svojim dečkom, koji je bio ispred galerije kada se ovo dogodilo. Ona mi je vezala noge, skinula odeću i počela da me siluje - rekao je Šaja Lebef

Glumac Šaja Lebef tvrdi da ga je silovala žena u jednoj galeriji početkom ove godine. On je novinarki magazina “Dazed” poslao više mejlova u kojima se navodi da se ovaj incident desio na događaju pod nazivom #IAMSORRY u Los Anđelesu.

Tokom ovog događaja u Februaru, Lebef je sedeo tiho u galeriji pet sati sa parirnom kesom na glavi. Novinari su bili pozvani da ga posete, i to jedan po jedan, kako bi proveli neko vreme sa njim.

Ali, kako navodi glumac, kod njega nisu bili samo novinari.

- Jedna žena je došla zajedno sa svojim dečkom, koji je bio ispred galerije kada se ovo dogodilo. Ona mi je vezala noge u periodu od deset minuta, skinula mi odeću i počela da me siluje – rekao je Lebef i nastavio:

- Stotine ljudi bilo je u redu kada je ona izašla sa razbarušenom kosom i razmrljanim karminom. To nije bilo dobro, ne samo za mene, već i za njenog dečka takođe – istakao je glumac, i dodao:

- Povrh toga što je u redu bila i moja devojka koja je htela da me vidi…. I nju ju je ovo povredilo…  - naveo je on.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u