Društvo

SELFI IH UMALO KOŠTAO ŽIVOTA Ovaj prizor iz Novog Sada LEDI KRV U ŽILAMA (FOTO)

Objavljeno: 18.05.2017 | 14:31Izvor: Blic

Prizor dvojice dečaka koji se penju na kran postavljen za gradnju stambene zgrade visoke čak 12 spratova, šokirao je u utorak predveče Novosađane.

Kran na koji su se dečaci popeli
Foto: 021.rs / RAS SrbijaKran na koji su se dečaci popeli

Dečaci su se na vrh krana u Ulici Maksima Gorkog popeli merdevinama, a prema rečima očevidaca scena je trajala dvadesetak minuta.

Deca su na vrh dizalice ponela i fotoaparat, kako bi napravili selfi!

Momci su, da bi se popeli na kran, iskoristili priliku kada je čuvar gradilišta otišao u obilizak, dok su na gradilište ušli preskočivši ogradu iz susednog dvorišta.

Dečaci na kranu
Foto: 021.rs / RAS SrbijaDečaci na kranu

Iz inspekcije rada rekli su za portal "021" da je inspekcija u više navrata obilazila gradilište koje je ograđeno ogradom i da nije bilo problema, te da im je Milivoj Pantić, direktor firme „City Gradnja Profit d.o.o.“ koja je investitor projekta, kazao da se i on pojavio na gradilištu kada je počela scena.

Pantić je zatim ušao na gradilište i pozvao decu da siđu sa krana, što su oni i uradili.

Inspekcija je investitoru predložila i da dodatno osigura gradilište, kako se ovakav slučaj, koji je mogao kobno da se završi ne bi ponovo desio, a firmi je naložen oda da dečake identifikuje i prijavi ih policiji.

Pokušali smo da kontaktiramo Milivoja Pantića, ali nam je u njegovoj firmi rečeno da će se on javiti "ukoliko bude imao vremena".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u