Društvo

SAZNAJEMO! SORAJA TUŽI MILICU DABOVIĆ, smeta joj što je u medijima naziva PROSTITUTKOM!

Objavljeno: 21.02.2017 | 15:06Izvor: medio.rs

Starleta Soraja Vučelić najavila je da će podneti tužbu protiv Milice Dabović jer je u izjavama za medije naziva prostitutkom!

Zbog starlete su se, navodno, posvađali Milica Dabović i njen bivši dečko Simon, a sve je kulminiralo nasilničkim napdaom hrvatskog džabalebaroša na poznatu košarkašicu.

Milica je napad prijavila policiji, Simon je saslušan, a u izjavama za medije Milica nije štedela Soraju, koju smatra odgovornom za propast svoje veze. Starleta se zbog toga osetila uvređenom, pa je pravdu rešila da potraži na sudu.

- Soraji smeta kad je nazivaju prostitkom, a posebno u ovom slučaju, jer smatra da nije ni kriva ni dužna što su Milica i Simon raskinuli. Zato će izjave Milice Dabović u medijama analizirati njen advokatski tim, i ako bude osnova za to, podneće tužbui protiv košarkašice -kaže naš dobro obavešteni izvor.

Da podsetimo, Milica je za Informer rekla da joj je Simon pričao kako je podvodio Soraju svojim drugovima u Kanu.

S druge strane, Soraja je posle Simonovog napada na Milicu stala u njegovu odbranu poručila da treba uhapsiti žene koje lažu da su prebijene?!

- Simona poznajem više od četiri godine i nikada nije pokazao nasilničko ponašanje ni prema kome, već se uvek zaštitnički ponašao. Baš zbog toga mi je zanimljivo da pojedine žene koje su ostavljene tvrde da su bile žrtve nasilje. Što ih ne prijave dok su u vezi? I zašto skrnave one koje su stvarno žrtve nasilja - rekla je Vučelićeva za Informer, i dodala:

- Trebalo bi da hapse žene koje lažno optužuju muškarce za fizički napad. Naravno da ne podržavam nasilje i smatram da svako treba da prijavi zlostavljanje, ali ne podržavam one koje to čine samo zato što su povređene ili besne zbog toga što su ostavljene.

Soraja je uverena da je Milica sve izmislila zbog toga što ju je Simon navodno ostavio zbog druge devojke, i potvdila da razmišlja o tužbi:

- Dotičnu starletu ću danas tužiti zbog kleveta koje iznosi na moj račun. Ko gubi, ima pravo da se ljuti, ali se nadam da će preživeti bez mog druga Simona, jer vidim da je na ivici nervnog sloma što se on baš zaljubio u jednu devojku - ističe Vučelićeva.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u