Društvo

SASLUŠAN PRETUČENI DEČAK (17): U toku saslušanje Veljka Ražnatovića (17)!

Objavljeno: 23.04.2014 | 12:41Izvor: Kurir

Saslušanje Ražnatovića je započelo u 11 sati, a Veljko je u zgradu policije stigao u pratnji obezbeđenja bez prisustva majke Svetlane

BEOGRAD - Veljko Ražnatović (17), sin Svetlane i Željka Ražnatovića Arkana, nalazi se na saslušanju u policijskoj stanici Savski venac zbog navodnog premlaćivanja maloletnog Mihaila Jovanović (17)  u Ulici Ljutice Bogdana 1.

Njegovo saslušanje je započelo u 11 časova, a na salušanje Veljko Ražnatović je stigao sam u pratnji obezbeđenja, a u zgradi policije su se pojavili i drugi učesnici sukoba. On bi trebao da odgovori policajcima šta se dogodilo u utorak uveče ispred njegove kuće i da li je učestvovao u premlaćivanju Jovanovića.

Pretučeni Mihailo Jovanović u zgradi policije na Savskom Vencu pojavio se u 10 sati i on je policajcima ispričao kako je došlo do premlaćivanja.

Podsetimo maloletni Mihailo Jovanović (17) primljen je sinoć oko 23 sata u Urgentni centar sa tvrdnjom da ga je u Ulici Ljutice Bogdana 1 pretukao Veljko Ražnatović (17), sinSvetlane i Željka Ražnatovića Arkana.
- Bio sam s drugom na Dedinju, krenuli smo u grad. Kad smo prvi put prošli pored Cecine kuće, čuli smo Veljka kako viče: „Pi.ke, šta je, pi.kice“. Pogledao sam ka njegovom prozoru. Prošli smo i kad smo se vratili na stanicu, koja je ispred njihove kuće, Veljko je vikao gledajući u mene: „Šta gledaš, pi.kice, s.so jedna“. Potom je došao na stanicu i udario mi dva šamara. Krenuo sam da se branim i onda je došlo još nekoliko njih, verujem da su iz obezbeđenja, počeli su da me šutiraju uz obrazloženje: „Znaš li ti koga biješ“, gurnuli su me na frižider i nekom motkom su me udarali, najviše po glavi. Tukli su me i ostavili me da ležim na pločniku jer nisam mogao da se pomerim - rekao je dečak.

Prema njegovim rečima, u tuči je povrede zadobio i jedan njegov drug, ali ne zna šta se posle s njim dogodilo, a dvojica drugara otišla su da traže pomoć u obližnjem kafiću.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u