Društvo

SAHRANJENA HEROINA IZ SJENICE Nejra se utopila spasavajući mlađu sestru

Objavljeno: 25.06.2016 | 19:55Izvor: Blic

Rođaci, prijatelji i brojni žitelji Sjenice oprostili su se danas od Nejre Ugljanin (23) koja se utopila u Sjeničkom jezeru pokušavajući da spase trinaestogodišnju sestru.

U domu porodice Ugljanin u Pešterskoj ulici vladali su muk i neverica. Tokom celog dana reka ljudi je dolazila na hatar, da izjavi saučešće, i uputi reči utehe i ohrabrenja roditeljima, sestri i bratu.

Otac Muhamed, majka Senada i brat Nermin zanemeli su od tuge. Devojčica je od juče popodne u šoku, stalno plače i ne miri se sa gubitkom sestre.

Stotine sugrađana ispratilo je Nejru
Foto: N. Kočović / RAS SrbijaStotine sugrađana ispratilo je Nejru

- Njoj je najteže, svi je tešimo, ali ništa ne pomaže. Nejra joj je bila idol, na nju se ugledala, kao i sve devojčice koje imaju starije sestre. A Nejra je bila zlatno dete, pametna, puna pozitivne energije, uvek nasmejana, druželjubiva, spremna da pomogne. Ma ponos roditelja i svih nas, studirala je psihologiju, tek je počinjala život. Tragedija, šta da vam kažem – bilo je sve što je uspeo da izusti jedan od rođaka nastradale devojke.

U prisustvu velikog broja žitelja Sjenice, Nejri je klanjana dženaza (sahrana) popodne, nakon ikindije namaza (popodnevne molitve).

Nejri je klanjana dženaza
Foto: N. Kočović / RAS SrbijaNejri je klanjana dženaza

Nejra je stradala nakon što je, na sestrine povike, skočila za njom u jezero i nije isplivala. Devojčicu su izvukli ribolovci, a telo nesrećne devojke pronašli su jutros ronioci Žandarmerije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u