Društvo

SAHRANJENA GORDANA JOSIFOVIĆ, Kruševac još u šoku: Ubica Miodrag NIJE MOGAO DA PREBOLI ŠTO GA JE OSTAVILA!

Objavljeno: 11.12.2016 | 10:50Izvor: medio.rs

Gordana Josifović (44), koju je njen bivši nevenčani suprug Miodrag Karalić (54) prošlog ponedeljka kidnapovao pa ubio u ataru sela Brodarac kod Aleksinca, sahranjena je u subotu na Novom groblju u Kruševcu

Do večne kuće ispratio ju je veliki broj Kruševljana, prijatelja i članova porodice. Stotine sveća upalili su u tišini ožalošćeni Gocini prijatelji i rođaci, njeni neutešni roditelji Jordan i Nada, sin Blagoje, brat Goran sa porodicom...

Gordanu i njenog novog momka Miluna Kostića (52) iz kruševačjkog sela Lazarevac, oteo je pod pretnjom pištoljem Miodrag Karalić Miško, i automobilom "golf" odveo u nepoznatom pravcu. Odmah sutradan, Gordanino telo pronađeno je na njivi pokrajh puta u ataru sela Brodarac. U prvi mah sumnjalo se da je Miodrag ubio i Miluna pa presudio sebi, ali nije. Njih dvojicu je presrela policija na Novom Beogradu i uhapsila Karalića. Kad su čuli vest da su živi laknulo je Miodragovim  i Milunovim sinovima.

Šta se tačno dešavalo tokom skoro pet dana koliko se ništa nije znalo o sudbini Miodraga Karalića i Miluna Kostića, pokazaće istraga koju vodi Više javno tužilaštvo u Nišu.  

R. B.

Mnogi Kruševljani koji su poznavali  Miodraga, Miluna i Gordanu s nevericom se pitaju šta se to među njima moglo dogoditi. Svi su, kažu njihovi poznanici, mirni, tihi i blage naravi. 

- Miodrag se posle raskida sa Gordanom bio skoro prepolovio. Sedeo je sam u kruševačkom kafiću i ćutao, kao da je kopnio. Molio je i preklinjao Gocu da mu se vrati, ali je ona već stupila u drugu vezu - kažu njihovi poznanici.

Milun Kostić je, kažu njegovi, u nedelju, dan pred nestanak, sekao šljive i otišao u Kruševac u stan da se odmori, jer ga je čekao put za Austriju. Lošu vest donela im je u ponedeljak veče policija. Njegovi sinovi tek su kasnije čuli da se žalio Goci da mu njen bivši muž preti, ali te prenje Milun nije ozbiiljno shvatio. 

On će se, ako se dokaže da je bio otet i na silu odveden u nepoznatom pravcu, vratiti kući a potom otići na rad u Austriju. 

Miodraga Karalića Miška, pak, čeka pritvor i sudski proces za otmicu i ubistvo.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u