Društvo

SAHRANJEN TINEJDŽER STRADAO OD STRUJNOG UDARA: Zlatni dečače, plavooki anđele, oprosti nam

Objavljeno: 07.11.2016 | 19:10Izvor: Telegraf.rs

Dečak je stradao iz radoznalosti kada je sa krova vagona rukom dodirnuo žicu strujnog voda koji je bio pod naponom od 25 000 volti

J.L. (16)  koji je poginuo od strujnog udara kada se popeo na vagon na Železničkoj stanici uJagodini, sahranjen je danas. Dečaka su do večne kuće otpratili brojni žitelji Jagodine, prijatelji porodice i rođaci, ali su najbrojniji bili njegovi školski drugovi i drugarice.

- Zlatni dečače, plavooki anđele, oprosti svima koji su te poznavali, a nehotično su te povredili. Nismo znali da ćeš tako kratko biti sa nama. Oprosti i onima koji te nisu poznavali – deo je pisma koji je na sahrani pročitala Lukina rođaka.

Zvaničnog saopštenja nema, ali prema prvim saznanjima dečak je stradao iz radoznalosti kada je sa krova vagona rukom dodirnuo žicu strujnog voda koji je bio pod naponom od 25 000 volti – piše Kurir.

Luka je samo još jedna od žrtava strujnog udara na ovom mestu. Pre dve godine od strujnog udara tu je stradao devetnaestogodišnji Danijel Đordjević.

Stradanja su česta i na obližnjem pružnom prelazu, a jedini preživeli koji je došao u kontakt sa visokonaponskim vodom je Uroš Vasić iz Jagodine koji je 2005. godine kao 17-godišnjak zakačio štapom za pecanje ogolelu žicu.

Spasen je posle tridesetak operacija.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u