Društvo

RECITE MI DA JE MOJA TINA ŽIVA, NE MOGU BEZ NJE: Očaj i vapaj momka čija je devojka poginula u stravičnoj nesreći!

Objavljeno: 29.11.2015 | 08:50Izvor: Telegraf.rs

- Kažite mi da je Tina živa, ne mogu da verujem da je mrtva. Planirali smo da se verimo, čim završi školu. Voleli smo se iznad svega, to i njeni znaju - govorio je izbezumljeni Nešić

Nenad Nešić (22) iz Knjaževca vozio je “juga” kada je na njega naleteo “polo”. U direktnom sudaru nastradala je njegova devojka Valentina Stamenković (16), dok je četvoro ljudi povređeno. 

U petak uveče su bili u kafani “Zlatni Timok” u Svrljigu, posle čega su otišli u Knjaževac. Ujutru su krenuli nazad u Svrljig, gde se i dogodila nesreća. Put je bio klizav, a kako su ispričali očevici bilo je i poledice.

Telo nesrećne devojke iz automobila su izvukli vatrogasci i policija.

– Kažite mi da je Tina živa, ne mogu da verujem da je mrtva. Planirali smo da se verimo, čim završi školu. Voleli smo se iznad svega, to i njeni znaju – govorio je izbezumljeni Nešić.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Posle kratkog zadržavanja u niškom Kliničkom centru, Nešić je pušten kući. Kaže da je uzrok nesreće verovatno kvar na menjaču:

– Na ulazu u Svrljig menjač mi je odjednom iskočio iz brzine. Pokušao sam da ga vratim, ali sam odjednom začuo prasak kada je drugo vozilo naišlo iz suprotnog pravca. Udario sam glavom u karoseriju i onesvestio se – kaže Nenad.

Telo devojke identifikovala je njena baka Dušica.

Damir Okanović, direktor srpskog komiteta za bezbednost saobraćaja povodom nesreće je rekao:

– Nedopustivo je da ima leda po putu, kako tvrde lokalni mediji. Ako se utvrdi da je to istina, odgovorni će biti krivično gonjeni i odgovarati po zakonu – rekao je Okanović.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u