Društvo

RADNICI SA PUMPE PRED TUŽIOCEM Svedoci otkrili kako su prepoznali Kristininog ubicu!

Objavljeno: 10.09.2017 | 21:48Izvor: Alo!

U Višem tužilaštvu u Beogradu u petak su svedočila trojica radnika na pumpi koji su bili svedoci kada je krajem maja osumnjičeni Miloš Srebrić ubio radnicu na pumpi Kristinu Kaplanović.

Mislim da se radi o čoveku sa slike (misli na Miloša Srebrića). Prepoznao sam ga po konstituciji, ali iako je bio delimično maskiran, isti su mu zalisci na licu kao muškarcu koji je pokušao pljačku - ovako je svedočio jedan od radnika na NIS-ovoj pumpi.

Druga dvojica su takođe ispričali kako je izgledao ubica, šta je govorio dok je pokušao da uzme 10.000 dinara i kako je nastradala njihova koleginica Kristina Kaplanović.

Krivična prijava koju je podnela policija Miloša Srebrića tereti za teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina robije. On se sumnjiči da je 25. maja oko 22.30 na stanici „NIS petrola” u naselju Veliki Mokri Lug u Beogradu nesrećnu devojku smrtno ranio u glavu. Njemu se na teret stavlja da je počinio krivično delo teškog ubistva, razbojništva i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

 Srebrić se pred tužiocem branio ćutanjem i nije želeo da iznese odbranu. Prethodno je samo kratko rekao da nema veze sa ubistvom i da o tome zna isključivo iz medija. Pritvor mu je određen zbog mogućeg uticaja na svedoke, kao i da ne ponovi krivično delo.

- Osumnjičeni je u policiji prvo odbio poligrafsko testiranje, a onda je pristao da ide na „detektor laži”. Postavljeno mu je pet pitanja i pao je na krucijalnim stvarima u vezi sa dešavanjima na pumpi. Svedoci su, bez obzira na to što je bio maskiran, rekli da gornji deo njegovog lica, oči, obrve i čelo odgovaraju počiniocu gnusnog zločina. Prepoznali su ga i po fleki na licu, zbog čega i nosi nadimak Flekica- objašnjava naš sagovornik.

Policija za sada nije pronašla pištolj kojim je Kristina ubijena. Srebrić je najverovatnije posle neuspele pljačke bacio oružje, ali detaljna pretraga šume koja okružuje benzinsku pumpu nije urodila plodom. Marama kojom je maskirao lice, kao i garderoba koju je nosio kobne noći, takođe nisu nađeni i veruje se da ih je zapalilo.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u