Društvo

RADNICE TUŽILE BAHATOG GAZDU: Nazivao nas je k...ama i tražio oralni se*s!

Objavljeno: 18.05.2017 | 11:35Izvor: Kurir

BEOGRAD - Četiri radnice u dva beogradska ugostiteljska objekta podnele su u ponedeljak prijavu Prvom osnovnom sudu protiv vlasnika ovih lokala S. R. jer ih je navodno seksualno uznemiravao i vređao nazivajući ih prostitutkama i mobingovao!

- U njegovom lokalu sam radila kao konobarica. Koristio je svaku priliku da ulazi u šank, da me pipka i grli. Stalno je imao nekakve perverzne komentare. „Šta se smejete“, govorio nam je, „jel ste se ševile sinoć?!“ - priča za Kurir J. G. (32), koja naglašava da je gazdu molila da prestane s tim, da uzme u obzir da je samohrana majka i da je pusti da radi svoj posao.

S. R. je počeo da je zove kasno uveče i proverava gde je, s kim je i šta radi.
- Govorio mi je: „Gde si sad? Digao mi se. Dođi da mi po*ušiš!“ Rekla sam mu da ne priča tako sa mnom i da prestane da me zove kasno, da ima 70 godina i da može otac da mi bude. On bi se smirio, ali bi posle nekoliko dana sve bilo isto - priča ova nesrećna žena.

Koleginicu S. B., koja je takođe samohrana majka, pokušao je da na silu odvede u toalet.
- Nakon što sam ga odbila, napravio mi je minus od 1.600 dinara, a moja dnevnica je 500 dinara. Vređao nas je što nećemo da budemo s njim. Govorio je da se krijemo iza naše dece, a gostima je pričao da posle radnog vremena mušterijama pušimo za pare, dok njemu to radimo gratis - navodi S. B.

S. R. se juče nije javljao na redakciji poznat broj telefona, kao ni na fiksne telefone lokala.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u