Društvo

PRVO POSLALI SAOPŠTENJE DA SU U VEZI, PA SE SMUVALi: Dabovićeva se uplela u LAŽI! (FOTO)

Objavljeno: 28.03.2017 | 18:22Izvor: medio.rs

Bivša košarkašica nedavno je uplovila u vezu sa izvesnim Vukom, koji je izdao saopštenje o njihovoj vezi, navodno, dva dana nakon što su se smuvali.

Fizički napad koji je nedavno pretprela bivša košarkašica Milica Dabović, od sada već bivšeg dečka Simona Šimeta Šiklića, već je iza nje, a novinske stupce sada pune priče o njenoj novoj vezi sa izvesnim biznismenom Vukom. Međutim, izgleda da se Milica nije dobro dogovorila sa svojim novim izabranikom o datumu početka njihovog odnosa. 

Autor: Printscreen Instagram

- Počeli smo da se zabavljamo nedavno, dva-tri dana pošto je on izdao saopštenje za medije u kojem je otkrio da smo zajedno - izjavila je Milica za "Hello", nakon čega su mnogi počeli da se pitaju kako je moguće da je on prvo objavio saopštenje da su zajedno, a da su tek onda uplovili u vezu.

Autor: Instagram

- Milica je predivna i predobra devojka. Naše prijateljstvo se pretvorilo u ljubav. Ona je za mene pre svega devojka koja je imala fantastičnu sportsku karijeru iza sebe, koja je bila kapiten reprezentacije moje zemlje i na to sam bio ponosan i kada smo se poznavali kao drugovi. Odlično funkcionišemo zajedno i prija mi njeno društvo – rekao je Vuk za Telegraf.rs, a ovo njegovo priznajnje Milica je očigledno nazvala saopštenjem. 

Autor: Pink.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u