Društvo

PRVA ŽRTVA OLUJE? Nestala žena u Valjevu!

Objavljeno: 28.07.2014 | 11:45Izvor: Telegraf.rs

K.M. (41) koja je nestala juče oko 16.00 časova po jakom nevremenu krenula je da izvadi crevo iz potoka, odakle su ona i njen muž skupljali vodu za potrebe njihovog domaćinstva. Pošto se nije vratila, njen muž je dva sata kasnije prijavio njen nestanak

U valjevskom selu Balinović pronađeno je beživotno telo Slobodana Jovanovića (57) iz Beograda, koji se utopio u bari. U policiji kažu da se radi o samoubistvu, jer na njegovom telu nisu pronađeni tragovi nasilja.

Pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona tragaju za drugom osobom, čiji je nestanak prijavljen juče oko 18.00 časova. Radi se o K.M. (41) iz tog sela.

Kako saznajemo u valjevskoj policiji, Slobodan Jovanović se utopio u bari svog prijatelja kod koga je bio u gostima, dok se za ženu pretpostavlja da ju je odnela bujica tokom snažnog nevremena koje je juče popopodne zahvatilo valjevski kraj.

- Istraga je pokazala da u slučaju Slobodana Jovanovića nema nasilne smrti i da se radi o samoubistvu. On se, neposredno pred samoubistvo, žalio prijatelju, u čijoj je vikendici bio, na životne probleme koje je imao. Sačekao je da njegov prijatelj ode na spavanje, a onda se utopio u obližnjoj bari-navode naši izvori iz istrage.

Nestanak druge osobe K.M. (41) iz sela Balinović je prijavljen policiji juče u 18.00 časova. Pripadnici Vatrogasno-spasilačkom bataljonu i meštani su odmah počeli pretragu terena, koja je obustavljena sinoć. U policiji kažu da je pretraga terena nastavljena danas.

Kako saznajemo, žena koja je nestala je juče oko 16.00 časova po jakom nevremenu krenula da izvadi crevo iz potoka, odakle su skupljali vodu za potrebe njihovog domaćinstva. Pošto se nije vratila, njen muž je dva sata kasnije prijavio njen nestanak.

U snažnom nevremenu koje je juče popodne zahvatilo valjevski kraj je za tri sata je palo čak 50 litara kiše po kvadratnom metru.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u