Društvo

Pronađen mrtav starac, ubijen udarcem u glavu

Objavljeno: 21.12.2014 | 19:18Izvor: Telegraf.rs

Velimira Jakovljevića (86) je na podu u sobi porodične kuće, u lokvi krvi, pronašao njegov sinovac koji je i brinuo o njemu, nakon čega je obavestio policiju

Velimir Jakovljević (86) pronađen je mrtav u svojoj kući u selu Bajevac kod Lajkovca, a policija traga za njegovim ubicom koji je ga je, kako je utvrđeno, usmrtio udarcima tupim predmetom po glavi.

Starca je na podu u sobi porodične kuće, u lokvi krvi, pronašao njegov sinovac koji je i brinuo o njemu, nakon čega je obavestio policiju, piše “Blic”. Na Velimirovom potiljku uočene su dve posekotine, a obdukcija je pokazala da je smrt bila nasilna i da je nesrećni čovek od zadobijenih udaraca preminuo na licu mesta.

S obzirom da se dugo nije pojavljivao u dvorištu, sinovac je ušao u kuću da ga potraži i šokirao se prizorom. Velimir je bio dobar čovek i komšija, a živeo je skromno, od poljoprivredne penzije i koliko je mogao, gajeći svinje i ovce – pričaju njegove komšije u selu, dodajući da ne znaju da li je Jakobvljević imao ušteđevinu, što bi moglo biti motiv napada na njega.

Velimir je, kako dodaju, pre više od pola godine prodao traktor, ali ne znaju da li je novac u međuvremenu potrošio ili dao ćerkama koje odavno žive u Valjevu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u