Društvo

PRIČALI SU 10 DANA PRED NJEGOVU SMRT: Đošina supruga iz serije otkrila potresne detalje njihovog poslednjeg razgovora

Objavljeno: 23.06.2017 | 14:39Izvor: Kurir

Glumica Jelena Čvorović igrala je suprugu Bogoljubu Mitiću Đoši u seriji "Porodično blago" i kako je objasnila "ispratila njegove prve velike trenutke u karijeri". U razgovoru za "Blic" Jelana nam je ispričala da je Đošu videla samo deset dana pred smrt.

Glumili smo zajedno u toj čuvenoj kultnoj seriji. Mnogo mi je žao što je preminuo, jer je bio mlad čovek. Videli smo se pre desetak dana i bio je veoma veseo. Ali ono što sam primetila jeste da je bio mnogo ugojen i rekla sam mu: "Pobogu, Bogi šta radiš to sa sobom, smršaj malo", a on mi na to kaže: "Kad čuješ eksploziju, to sam ja eksplodirao i riknuo". On se nije čuvao, uživao je u životu što mi je drago. Pamtim ga potuno specifičnom šarmu, iako nije bio školovan glumac, imao je izvanredan talenat - rekla nam je glumica na početku razgovora.

Kada sam ga prvi put videla na čitajućoj probi na Košutnjaku, sve kolege i ja rekli smo da će steći veliku popularnost i uspeh. Na snimanju smo provodili mnogo vremena zajedno, imali smo te neke naše komične scene. Smejali smo se i bili smo veoma radosni. Ta prva bračna noć je bila posebno specifična, bila je nezaborna. Kikotanje, smejanje, jedva smo se snimili, nije se znalo ko je blesaviji od nas - kaže Jelena i nastavlja:

- Nije se žalio da ima nekih zdravstvenih problema, uvek se smejao, a ja mu kažem: "Šta radiš sa sobom?" bio je toliko ugojen, sa ogromnim stomakom. Rekao mi je da uživa i da mu je jako lepo. Ostaće zapamćen kao veoma specifičan i poseban umetnik, a u "Porodičnom blagu" je dobio fantastičnu šansu koju je odlično iskorsitio - zaključuje na kraju glumica.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u