Društvo

PREŽIVEO SAM PAKAO: Dokazaću svima da nisam obljubio ćerku (3), izdržao sam zbog dece!

Objavljeno: 22.11.2014 | 11:49Izvor: Kurir

Kako može da se oseća otac koji voli decu više od sebe, a optužen je za monstruozno delo, kaže Igor N.. Dve nedelje bio sam u pritvoru i sve vreme me je razmišljanje o troje dece i velikoj nepravdi čuvalo da ne poludim

PROKUPLJE - Preživeo sam strašnu golgotu, koju nikom ne bih poželeo. Ali izdržao sam sve zbog dece - rekao je za Kurir Igor N. iz Lukomira kod Žitorađe.

Igor je pre dve nedelje bio uhapšen zbog sumnje da je obljubio trogodišnju ćerku, a juče je pušten pritvora.

U obrazloženju za ukidanje pritvora stoji da je izveštaj Instituta za sudsku medicinu iz Niša, u kojem se navodi da dete nije silovano, bio najvažniji dokaz za ukidanje pritvora.

Igor L., koji vodi brakorazvodnu parnicu sa suprugom Danijelom N. zbog starateljstva nad njihovo troje dece, rekao je po izlasku iz pritvora da je ovih dana prošao kroz pakao.

Idem na poligraf

- Svih dana u pritvoru samo me je razmišljanje o troje dece motivisalo da izdržim. Zbog moja dva sina i ćerke sve sam izdržao. Znam kako im je i kako pate i nadam se da ću u budućnosti moći da im pomognem da zaborave ovu agoniju - kaže Igor.

On dodaje da su mu dani u pritvoru bili najveća muka.

- Kako može da se oseća otac koji voli svoju decu više od sebe, a optužen je za jedno takvo monstruozno i za mene nezamislivo delo. Moja deca su sav moj svet i sada mi je glavni cilj da isteram istinu do kraja. O svom trošku tražiću da se uradi i poligraf i sva moguća ispitivanja jer nisam kriv, i to ću i dokazati - kaže vidno uznemiren Igor.

On dodaje da je juče video i ćerku na sekund, u trenutku kada je u Centru za socijalni rad u Žitorađi doveo sinove da se vide sa majkom.

- Moja deca su moj svet i jedina snaga koja mi pomaže da izdržim sve ovo - kazao nam je Igor.

Devojčica nije silovana

Kako je Kurir već pisao, najnoviji nalaz niškog zavoda za sudsku medicinu utvrdio je da trogodišnja devojčica iz Žitorađe nije silovana, ali da ima povrede na polnom organu. Na ovaj način praktično je poništen prethodni nalaz lekara, kojim je konstatovano da je devojčica silovana.

Istovremeno, porodica osumnjičenog Igora ubeđena je da on nije kriv i da je reč o nameštaljci Danijele kako bi dobila starateljstvo nad decom.

- Pravda je spora, ali će stići, i videćete da moj sin nije kriv za tako užasnu stvar. Najteže je sada deci, koja proživljavaju pravu agoniju, a koja ni kriva ni dužna ispaštaju - rekao je Igorov otac Slobodan.

Majka devojčice, koja je muža Igora ranije optužila da je silovao dete, nije želela da komentariše najnoviji nalaz veštaka i puštanje na slobodu supruga.

Bitka za decu... Danijela N, Igorova žena
Bitka za decu... Danijela N, Igorova žena

Sinovi ostaju kod oca
DEČACI NE ŽELE DA VIDE MAJKU

Nakon prvog ročišta za starateljstvo u brakorazvodnoj parnici između Igora N. i Danijele N. juče je pred Osnovnim sudom u Prokuplju odlučeno da dva starija sina, koji su trenutno kod Igorovih roditelja, majka viđa u Centru za socijalni rad u Žitorađi.

- Iako oba deteta odbijaju da vide majku, ona ima zakonsko pravo na to - kaže izvor Kurira. On dodaje da je devojčica kod majke, a da su, otkako je Igor u pritvoru, dečaci od 10 i 13 godina odbijali da vide majku.

Činjenice

- Igor N. iz sela Lukomir uhapšen je 7. novembra.
- Njega je prethodno prijavila supruga Danijela, sa kojom je u brakorazvodnoj parnici
- U prvom lekarskom izveštaju navodi se da je devojčici oduzeta nevinost
- U novom izveštaju navodi se da dete ima povrede, ali da nije silovano
- Igor. N. pušten je 21. novembra iz pritvora


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u