Društvo

PREŽIVELA BMW SMRTI: Moju unuku su od smrti delile sekunde!

Objavljeno: 24.11.2014 | 08:59Izvor: Kurir

Milica je u očajnom stanju jer je izgubila drugove, a među njima i najbolju prijateljicu Anastasiju, kaže za Kurir Miličin deda

BEOGRAD - Milica je u teškom stanju, ono malo što nam je rekla bilo je dovoljno da shvatimo kroz kakvu je strahotu prošla. Moja unuka se bukvalno borila za život i za to je imala svega nekoliko trenutaka. Ona to neće moći da zaboravi dok je živa.

Ovo je za Kurir juče izjavio deda Milice Jokić (18), preživele putnice iz BMW koji je uleteo u Dunav. Miličinog dedu zatekli smo juče ispred zgrade u kojoj živi s unukom i svojom ćerkom. Kaže da je Milica u teškom stanju, da se ne odvaja od majke i da nije sposobna da priča o tragediji koja se dogodila.
- Mnogo joj je teško i nema snage da govori o onome što se desilo. Pored svega što je preživela, u očajnom je stanju jer je izgubila drugove, a među njima i najbolju prijateljicu Anastasiju. Želi da njenim roditeljima izjavi saučešće, ali ju je strah da neće imati snage za tako nešto - kazao nam je Miličin deda.

On dodaje da je Milica dete razvedenih roditelja i da je sve ovo što joj se desilo još jedna trauma za nju.
- Ova tragedija će je pratiti ceo život. Niko od nas ne može ni da pomisli kako joj je bilo u trenucima kad se borila za goli život. Na njoj vidim koliko je to strašno. Samo mogu da se nadam da će to što pre uspeti da prevaziđe - kaže sa suzama u očima deda preživele devojke.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u