Društvo

Pretukao i silovao sestru, pa pijan krenuo za Beograd

Objavljeno: 06.03.2015 | 09:12Izvor: Blic

Franc Kostić (24) iz Zaječara, kojije brutalno silovao sestru (16) ometenu u razvoju, uhapšen je s koferom u ruci dok je nameravao da pobegne u Beograd.

Njemu su lisice stavljene na ruke u blizini autobuske stanice.- Osumnjičeni silovatelj je bio pijan u trenutku hapšenja. Srećom, dramatičnu poteru okončali smo uspešno - kaže naš sagovornik.

Kostić je devojčicu, koja mu je sestra od strica, prekjuče po podne sačekao ispred specijalne škole „Jelena Majstorović“ u Zaječaru. Predložio joj je da se prošetaju po park-šumi Kraljevica, a zatim ju je uvukao u napušteni WC, pretukao i silovao.

- Nas su pozvali meštani koji su šetali Kraljevicom, jer su videli devojčicu kako besciljno luta Kraljevicom, sva raščupana, poderane odeće. Devojčica je samo jecala, pa su s njom pričali stručnjaci Centra za socijalni rad - dodaje naš izvor.
 Devojčica je odmah upućena na ginekološki i psihijatrijski pregled. Ustanovljeno je da je silovana. Sada je na kućnom lečenju u hraniteljskoj porodici gde je smeštena pre nekoliko godina. 

Silovatelj je u pritvoru, a u policiji se branio da je devojčica pristala na seksualni odnos.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u