Društvo

PRETUČENA RADNICA PEKARE: Zamalo su me ubili zbog jedne rol-viršle

Objavljeno: 24.10.2014 | 09:45Izvor: Kurir

Bez povoda: Udarali su me kasom i stolicom, mislila sam da će da me ubiju, ispričala za Kurir radnica Dragana A. (47)

BEOGRAD - Dragana A. (47), radnica „Skroz dobre pekare“, brutalno je pretučena u noći između utorka i srede na radnom mestu u pekari u Zemunu. Na nju su bez ikakvog povoda nasrnuli mladić i devojka, za kojima policija i dalje traga.

Dragana A. je posle jednočasovnog zlostavljanja kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, gde je zbog ozbiljnosti povreda zadržana na daljem lečenju.

Ušao kroz šalter

- Tokom noći zaključavaju se vrata pekare i radi samo šalter. Kad su došli taj mladić i devojka, odmah se videlo da su zbog nečeg besni. Ona je naručila rol-viršlu, a on sendvič. Mladić je rekao da mu stavim kečap u sendvič, a devojka je tražila rol-viršlu. Rekla sam da ću je uslužiti čim stavim kečap, ali ona se naljutila i otišla, a mladić je krenuo za njom - priča Dragana A.

Međutim, posle nekoliko minuta mladić i devojka su se vratili.
- On je lupao na vrata i vikao: „Otvori, sad ću da te ubijem“. Potom je kroz šalter ušao u pekaru! Povikao je: „Pokvarila si raspoloženje mojoj devojci“ i odmah me napao! Udarao me je svime što mu je palo pod ruku, gađao me kasom, aparatom za kafu, šamarao me je i davio! Ipak, nekako sam uspela da se otrgnem, otključam vrata i istrčim iz pekare - priseća se Dragana.

Njenim mukama, međutim, tu nije bio kraj.
- Devojka koja je bila napolju počela je da me čupa i udara. I mladić je izleteo iz pekare i udario mi glavom o stub. Tad sam pomislila da će me ubiti! On je nastavio da me davi i udara stolicom, a ona me šutirala. Krv mi je lila iz nosa, a jedino što je rekao dok me tukao bilo je: „Kakva je ovo država“. Pominjao je i neke pare - plačući priča Dragana A.

Čuo zapomaganje

Njeno zapomaganje čuo je radnik obezbeđenja pijace i odmah pozvao policiju.
- I dalje su me tukli, a onda je devojka povikala „Policija“, i tada su pobegli! Pitam se samo kako niko nije naišao. Ulica je prometna i uvek neko svrati da jede - ispričala je Dragana za Kurir.

Činjenice
POVREDE

- Dragana dobila hematom na jetri
- preti joj unutrašnje krvarenje
- povređeni su joj bubrezi
- ima čvoruge po glavi i modrice po telu

Preti im do pet godina
POTRAGA ZA NASILNICIMA

Beogradska policija traga za mladićem i devojkom koji se sumnjiče da su pretukli Draganu A. Kako saznajemo, na teret im se stavlja zlostavljanje i mučenje, a za to krivično delo predviđena je kazna do pet godina zatvora.

Laka meta
ČETIRI PUTA JE PLJAČKALI

Dragana A. se u poslednje tri godine četiri puta našla na meti razbojnika, ali je pljačkaši ranije nisu zlostavljali. Jednom su trojica mladića večerala i zatim rekla da će da idu, ali da im Dragana preda novac iz kase.
- Drugi put je razbojnik sa satarom ušao u pekaru. Zatvorio me u toalet i uzeo novac, a treći put je pljačkaš skočio na vitrinu, zgrabio kasu i pobegao - kazala je Dragana A. za Kurir.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u