Društvo

Prestala je da peva posle porodičnih TRAGEDIJA, jer joj je puklo SRCE! Evo gde je danas!

Objavljeno: 26.10.2016 | 18:53Izvor: Kurir

Folk pevačica Mira Petričević poznatija kao Mira Kosovka, bila je zvezda 80-tih i 90-tih godina.

S obzirom na vreme u kom je rasla, veoma je patrijarhalno vaspitavana. Još kao malu devojčicu, otac i braća su je oblačila u mušku odeću i stvorili virdžinu, pa se slobodno može reći da je odrastala kao dečak sve do odlaska na fakultet. Njena skolonost ka muzici i talenat bili su evidentni od njenih prvih koraka.

Godine 1977. napušta Đakovicu i upisuje Defektološki fakultet, studirala je dve godine, a zatim ga napustila. Iako je čitav njen život bio vezan za muziku, profesionalno se u estrade vode otisnula 1986. godine.

Miri pevanje ne nedostaje.

"Samim tim što me i dalje spominju, što pripadam toj generaciji koja je bila u velikoj Jugoslaviji, ne nedostaje mi. 20 godina aktuelno se baviti tim poslom i ne mora da ti nešto nedostaje. Što sam ostala Mira Kosovka, hvala joj, bila je divna ali ne nedostaje mi nešto mnogo", započela je svoju priču pevačica.

Ispričala je kako se oseća o svojim tragedijama.

"Svi mi znamo i svi znate da sam imala velike tragedije u familiji i od 2007. sam počela da prestajem, a onda sam 2009. skroz prestala da se bavim tim poslom, tamo, a i ovde. Nemam definiciju zašto, ali u neku ruku je srce puklo ali se ipak držim", rekla je pevačica.

Foto PrintskrinFoto Printskrin


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u