Društvo

PRESLATKA UNA OSVOJILA JE SRBIJU: Ovo je naša beba dana!

Objavljeno: 06.05.2015 | 13:06Izvor: Telegraf.rs

Predivna beba koja je danas osvojila našu zemlju je malena Una Hebilji. Ova crnokosa lepotica i nas je otopila svojim čarobnim osmehom

Roditeljstvo u svačiji život unese neverovatnu promenu, pa su tako novopečeni roditelji pred velikim izazovom kada dobiju jedno nežno, malo, neverovatno biće.

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

Preslatka beba koja je danas osvojila našu zemlju je malena Una Hebilji. Ova crnokosa lepotica i nas je otopila svojim čarobnim osmehom.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Ponosna majka Džemila, nije krila svoju sreću i oduševljenje, i objasnila nam je da je trenutno najsrećnija osoba na ovoj planeti!

- Ja sam najsrećnija mama na svetu, DOBILA SAM DEVOJČICU!

Malena Una, rodila se 21. aprila u ” Narodnom frontu”. Dugačka 50 centimetara i teška 3 kilograma i 200 grama, ova bebica sa najlepšim osmehom na svetu uspela je da osvoji srca svih zaposlenih u toj ustanovi, ali i nas koji smo imali prilike da je posetimo.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Ona će svoj život provesti u Beogradu i redakcija Telegrafa joj želi još mnogo prelepih osmeha, radosti i puno sreće kroz život.

Kada predivna Una napuni osamnaestu godina, možda će otvoriti ovaj tekst i pročitati šta joj je mama poručila po izlasku iz bolnice.

SLAVIMO NOVI ŽIVOT, SVAKOGA DANA!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u