Društvo

PREDOZIRANA POČINILA MASAKR: Unuka slavnog glumca ubila majku i babu satarom!

Objavljeno: 03.03.2015 | 09:35Izvor: Kurir

Teodora Viktorović, čiji je deda glumio u „Boljem životu“, uhapšena zbog sumnje da je satarom usmrtila majku Ljilju i baku Ivanku. Priveden i njen suprug Branislav Stamenkov

BEOGRAD - Teodora Viktorović (39), unuka glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz „Boljeg života“, uhapšena je zbog sumnje da je satarom ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku Đukić (91) u stanu u Mileševskoj ulici u kojem se nalazila i njena šestomesečna ćerka!

Policija je uhapsila i njenog nevančanog supruga Branislava Stamenkova (39), čija uloga u ovom zločinu tek treba da se ispita, jer je i on bio u stanu u vreme zločina. Teodora je odvezena u teškom stanju na VMA jer je bila predozirana alkoholom i lekovima.

Odneli bebu... Teodorino dete u Centru za socijalni rad
Odneli bebu... Teodorino dete u Centru za socijalni rad

Sumnjiv i suprug

Porodična tragedija dogodila se juče oko 10.30 u stanu u centru Beograda.

- Kada je policija došla, zatekla je stravičan prizor. Teodora je bila u nervnom rastrojstvu. Bila je pijana i popila je veliku količinu sedativa. Njena baba i majka su pronađene u krevetu, pa se veruje da su ubijene dok su spavale. Satara kojom je zločin izvršen pronađena je u kupatilu. U isto vreme, u drugoj sobi je bila njena beba, dok je stariji sin bio u vrtiću - kaže izvor iz istrage i dodaje:
- Policiju je zvao Teodorin suprug Branislav, koji je rekao da je u stanu izbila tuča. On je takođe uhapšen kako bi se utvrdilo da li je i on umešan u ovo dvostruko ubistvo. Sa mesta zločina uzeti su uzorci svih tragova čijom će detaljnom analizom biti utvrđeno ko je usmrtio Ljiljanu i Ivanku.

Priveden muž... Branislav Stamenkov
Priveden muž... Branislav Stamenkov

Posle uviđaja koji je trajao nekoliko sati, Teodorinu decu odveli su zaposleni iz Centra za socijalni rad.Komšije kažu da su poznavali Ivanku, kojoj je muž bio vojno lice, i Ljilju, bivšu suprugu Olivera Viktorovića, sina glumca Mihajla Viktorovića. Za Teodoru navode da je sa Stamenkovim u vanbračnoj vezi nekoliko godina, da imaju trogodišnjeg sina, a u avgustu su dobili i ćerkicu.

- Njih četvoro i dvoje dece živeli su u stanu od 50 kvadratnih metara. Teodora je bila dobra žena, ali kad popije nismo mogli da je prepoznamo. Ranije je koristila narkotike. Povremeno se čula buka iz njihovog stana - priča komšinica.

Jedna od Ivankinih prijateljica ističe da je Teodora bila nervni bolesnik.

- Ivanka i Ljilja su verovale da će se stvari srediti jednog dana. Eto, pre šest meseci je dobila i devojčicu - kaže jedna od Ivankinih prijateljica.

Tragedija... Telo jedne od žrtavaTragedija... Telo jedne od žrtava

Problem sa drogom

Ljiljanin drug kaže da se ona od Olivera razvela odavno i da je on kasnije preminuo.

Znao sam Olivera. Nakon razvoda mi se žalio da se Teodora drogirala. Ljilja je radila kao producent, bila je i na RTS, a nedavno je otišla je u penziju - kaže naš sagovornik.

Posao
PRODAJE NAKIT PREKO FEJSA, MUŽ RADI U POZORIŠTU

Komšije kažu da se Teodora bavila izradom nakita od poludragog kamenja, koji je reklamirala na Fejsbuku, dok su supruga Branislava Stamenkova viđali kako ide na posao u jedno beogradsko pozorište.

Alkohol i lekovi
IMALA 3,5 PROMILA ALKOHOLA

Teodora Viktorović imala je posle zločina oko 3,5 promila alkohola u krvi i nije bila sposobna da odgovara na pitanja. Na VMA je ustanovljeno da je koristila tablete i alkohol.
- Ona je svesna i njeno zdravstveno stanje je za sada stabilno - rekli su lekari.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u