Društvo

POŽAR U SUBOTICI: Starica poginula, među četvoro povređenih i dvoje dece!

Objavljeno: 29.08.2014 | 14:14Izvor: Telegraf.rs

Žena (69) je preminula, a četiri osobe, među kojima i dvoje dece, povređene su u požaru koji je izbio jutros u stambenoj zgradi u subotičkom Teslinom naselju. Prema onome što se može videti na licu mesta, požar je izbio u podrumu, ali se nije proširio na gornje spratove

Žena (69) je preminula, a četiri osobe, među kojima i dvoje dece, povređene su upožaru koji je izbio jutros u stambenoj zgradi u subotičkom Teslinom naselju.

Požar je izbio tokom noći u podrumu zgrade u ulici Čat Geze broj 11. Na licu mesta je konstatovana smrt jedne žene starije dobi od posledica požara i izloženosti dimu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći DZ Subotica Mihaela Budimski.

Četiri pacijenta je transportovano na Urgentno odeljenje Opšte bolnice, među kojima i dvoje dece, koji su se žalili na gušenje.

Portparolka Opšte bolnice Dragana Stojanović potvrdila je Tanjugu da su jutros oko šest časova ujutro na odeljenje primljeni desetogodišnja S. J. i jedanaestogodišnji S. Z., kao i S. S. (38) i M. M. (34).

Svi oni, prema njenim rečima, nakon obavljenih pregleda imaju dobre nalaze i najverovatnije tokom dana će biti pušteni kući.

Prema rečima očevidaca, u požaru je stradala S. M. (69).

Pojedini stanari kažu da se miris dima osetio već oko 3.00 sata ujutru, a da se kasnije čulo komešanje, iskakanje stanara kroz prozor iz stanova koji su bliži prizemlju.

Prema onome što se može videti na licu mesta, požar je izbio u podrumu, ali se nije proširio na gornje spratove. Nedaleko od te zgrade zapaljen je i jedan automobil marke “zastava 128″.

Pripadnici Policijske uprave su završavali uviđaj oko 11.00 časova.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u