Društvo

POTRESNO SASLUŠANJE SESTRE Branislava ispričala sve o nasilju koje su trpeli Maja i mali Mihailo!

Objavljeno: 12.09.2017 | 16:33Izvor: Alo!

Branislava Katanić, sestra Maje Đorđević koja je u julu ubijena ispred Centra za socijalni rad u beogradskom naselju Rakovica, saslušana je juče u Višem javnom tužilaštvu.

Kako "Blic" saznaje, Branislava je juče svedočila o odnosu ubijene Maje i njenog ubice Marka Nikolića, kako je Nikolić zlostavljao njenu sestru i porodicu, kao i o nasilju koje je Maja trpela za vreme njihove veze, te okolnostima koje su se događale na dan ubistva. Takođe, Branislava se pridružila krivičnom gonjenju Marka Nikolića za ubistva njene sestre i sestrića Mihaila (4).

Ona će, zajedno sa prvim suprugom ubijene Maje, tražiti novčanu nadoknadu za pretrpljeni duševni bol i gubitak najmilijih.

Branislava Katanić, sestra ubijene Maje ĐorđevićBranislava Katanić, sestra ubijene Maje Đorđević, Foto: RAS

Branislava je tužiocu detaljno ispričala šta je sve porodica proživljavala zbog Nikolića, kako je zlostavljao porodicu i ubijenu Maju.

Pre Branislave Katanić, kao svedok je saslušana jedna od zaposlenih Centra za socijalni rad u Rakovici koju je Nikolić tokom krvavog pira napao i povredio. Drugo dvoje povređenih radnika trebalo bi da budu saslušani početkom oktobra, nakon čega će se obaviti medicinsko veštačenje njihovih povreda. Kada to bude objavljeno, kako saznaje "Blic", biće naloženo neuropsihijatrijsko veštačenje Nikolića.

Marko Nikolić ubica iz RakoviceMarko Nikolić ubica iz Rakovice, Foto: Alo!

Podsetimo, ubistvo koje je potreslo Srbiju dogodilo se 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Nikolić je tog dana svog i Majinog sina uzeo iz vrtića i proveo nekoliko sati sa njim pošto je bio dan kad viđa dečaka. Kada je trebalo da sina dovede Maji, on se pojavio ispred Centra sa polumrtvim dečakom u naručju. Nakon što je ugledao Maju ispred Centra, Nikolić je bacio dečaka na pločnik ispred nje, od čega je dete preminulo, a potom je izvadio nož i nasrnuo na nju. Nesrećnu majku izbo je više od 50 puta.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u