Društvo

POTRESNA PRIČA BLOGERKE ZORANE: Posle smrti majke, nemam više nikoga!

Objavljeno: 27.05.2015 | 19:34Izvor: Telegraf.rs

- Moj blog je nastao pošto mi je trebalo nešto da se dignem nakon tatine smrti - piše Zorannah

Modna blogerka Zorana Jovanović nedavno je doživela porodičnu tragediju, a mnogi su osudili to što je informaciju o smrti svoje majke objavila na Instagramu. Popularna Zorannah se ponovo oglasila na ovoj mreži.

Svojevrsno pismo blogerka je ovako počela:

– Hvala puno svima na divnim rečima ovih proteklih par dana.Smrt moje majke nije došla iznenada, dugo je bila bolesna a stanje se izuzetno pogoršalo poslednjih par meseci. U poslednjih mesec dana sam znala šta se sprema, i nekako se pripremila na to, iako na takve stvari nikada ne možeš da se pripremiš.

Nastavila je:

– Nažalost, već sam jednom prošla kroz to i znam šta ne smem da uradim. Ne znam koliko vas zna kako je moj blog nastao, ali, da skratim priču, trebalo mi je nešto da se dignem nakon tatine smrti. Pala sam u krevet iz kog nisam izašla par meseci, i to jeposlednja stvar koju sada sebi smem da dozvolim – tim pre što sam ostala sama i nemam više nikoga da me gura i drzi mi leđa. Tako da, koliko god nekome to suludo zvučalo, ja moram da radim. Dala sam sebi ovih par dana, ali, iskreno, najteže tek dolazi i ja to znam.

Printskrin: Youtube/RTVDelta

Printskrin: Youtube/RTVDelta

Zorannah je najavila:

– Blog ce biti “apdejtovan” u petak. Instagram će biti mesto gde vi nikada nećete moci da vidite da sam tužna, jer to nije mesto za tugu. Ja ću svoju bol da držim u svoja četiri zida a ovo je mesto za posao i za lepe trenutke. Ako me vidite da se smejem na slici, ne znači da sam srećna, već da samo imam dobar dan ili dobar trenutak. Video ću snimiti takodje u najbržem mogućem roku. Jedino vlogova neće biti dok ne budem spremna da delim svoj dan sa vama ponovo. Moram da se vratim u rutinu, jer ako ponovo dozvolim sebi da padnem na način na koji sam pala pre pet godina, teško cu se dići ponovo.

Foto: Promo

Foto: Promo

Blogerka je, za kraj, napisala:

– Crninu, takođe, neću nositi. Nemam potrebu, kao što je nisam imala ni tada, i to ne znači da mi je manje teško. Ne želim nešto da radim samo zato što to neko očekuje. Svako se sa gubitkom nekog bliskog nosi na svoj način, i ako se ne slažete sa ovim, molim vas da ne komentarišete to. Ja svoju majku volim najviše na celom svetu, kao što je svako od vas voli i niko nema prava da mi kaže kako bi trebalo da se ponašam u ovim trenucima. Dakle, krećemo da radimo od sutra kao što je i bilo do sada, jer je to ono što je moja mama želela više od ičega.

Foto: Youtube/ Fasten Seat Belt

Foto: Youtube/ Fasten Seat Belt


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u