Društvo

POTRESNA ISPOVEST UČESNICE VELIKOG BRATA: Ostala sam bez dela tela, a sada gledam neandertalce

Objavljeno: 30.09.2016 | 18:37Izvor: Kurir

Tatjana Jovančević učestvovala je u rijalitiju "Veliki brat" 2009. godine. Pažnju javnosti privukla je zbog svoje tužne životne priče, pošto joj je zbog bolesti u 23. godini amputirana noga.

Tatjana danas radi u kozmetičkom salonu, ali i dalje žali za propuštenim prilikama, što je otkrila dugačkim statusom koji je objavila na Fejsbuku.

"Pre 27 godina dobila sam lentu najlepše, mis Bosne i Hercegovine. Imala sam samo 16 godina. Trebalo je da izađem na izbor za mis Jugoslavije u septembru te godine, odbila sam, i odbila sam ugovor jedne modne kuće", napisala je ona i dodala kako joj se po povratku u Beograd život raspao.

"Vratila sam se u Zemun sa raspusta od bake i ovde mi lagano počeo pucati život. Otac našao neku udavaču već tada udatu, uselila mu se zla u stan, a mene je izbacio na ulicu zbog nje, bila sam višak, tesno ako sam i ja tu. Svako bira svoju sudbinu, ja sam bila glupa jer nisam birala da krenem drugim putem, unovčila svoju lepotu i sad uživala negde u svetu. Dobila sam drugi zadatak, dobila sam borbu sa teškom bolešću i tumor, ostala bez dela tela i sedim i evo sada gledam ove crne neandertalce i slušam krik majmuna."

Foto: Printskrin/JutjubFoto: Printskrin/Jutjub

Tatjanina majka Gordana je tokom ćerkinog boravka u rijalitiju medijima ispričala njihovu potresnu životnu priču. Njenu ćerku su, kako je tvrdila, kada je imala 16 godina, tokom posete baki u Bosni, otela grupa muslimana, koji su je tri meseca držali zatvorenu u podrumu, pre nego što je uspela da pobegne. Tatjanin otac, za kojeg su tvrdile da ih je izbacio na ulicu, tvrdio je da je njihova priča o otmici izmišljena.

Tatjani je noga aputirana 1996. godine, nakon što joj je dijagnostikovan tumor u kolenu. Kasnije su joj rekli da amputacija nije bila neophodna.

Foto: Printskrin/Jutjub

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u