Društvo

POMOZIMO: Život Nevene Božić zavisi od 50.000 evra

Objavljeno: 28.08.2014 | 08:55Izvor: Kurir

Nevena ima tumor na stomaku, koji je krenuo s nadbubrežne žlezde i raširio se po celom stomaku sa metastazama u plućima, plućnoj maramici, mozgu, kičmi i kostima

BEOGRAD - Sve na svetu bih dala samo da vidim moju ćerku opet zdravu. Nažalost, njeno lečenje je užasno skupo, a mi nemamo više novca. Do sada smo potrošili 35.000 evra, a još 50.000 evra potrebno je za nastavak njenog lečenja.

Ovo je za Kurir rekla Selena Božić, majka četvorogodišnje Nevene, kojoj je prošle godine otkriven tumor na stomaku. Pošto nemaju mogućnosti da svoje dete leče u Turskoj, Kurir pokreće akciju i apeluje na sve ljude dobre volje da, ukoliko su u mogućnosti, pomognu ovoj devojčici da ponovo bude zdrava.

- Nevena ima tumor na stomaku, koji je krenuo s nadbubrežne žlezde i raširio se po celom stomaku sa metastazama u plućima, plućnoj maramici, mozgu, kičmi i kostima. Prvo smo lečenje započeli u Beogradu, a onda je otkriveno da je tumor metastazirao na mozak. Tog trenutka naš život se pretvorio u pravi pakao. Vratili smo se kući i poslali nalaze jednoj klinici u Turskoj. Lekari iz Turske su nam javili da dođemo i mi smo otputovali u junu. Odmah su je snimili i počeli sa zračenjem mozga i kičme. Imala je 13 zračenja, a nakon toga krenuli su i s hemoterapijom - kaže Sanela i dodaje da je doktor zadovoljan dosadašnjim učinkom, ali da smatra da treba nastaviti sa terapijom.

- Sve je veoma skupo. Do sada smo uz pomoć prijatelja uspeli da skupimo 35.000 evra, ali za nastavak lečenja potrebno je još 50.000 evra. Zato molimo sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da nam pomognu - očajna je majka Sanela, koja pored Nevene ima još dve ćerke, Andrijanu (17) i Tanju (15).

POMOZIMO
UPLATITE KOLIKO MOŽETE

SVI LJUDI KOJI SU U MOGUĆNOSTI I KOJI ŽELE DA POMOGNU NEVENI TO MOGU UČINITI UPLATOM NOVCA NA ŽIRO RAČUN KOMERCIJALNE BANKE.

BROJ ŽIRO RAČUNA 571 040 01010486 35

NA IME NEVENINE MAJKE SANELE BOŽIĆ

IBAN BA395710438500456386

ADRESA: JOVANA HADŽIĆA 76101 BRČKO


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u