Društvo

Pomen žrtvama tragičnog požara u "Kontrastu"

Objavljeno: 01.04.2015 | 16:52Izvor: Telegraf.rs

Trogodišnjem pomenu su prisustvovali članovi porodica nastradalih i veliki broj novinara koji su na ulazu u "Kontrast" položili cveće i zapalili sveće

Povodom trogodišnjice tragičnog požara u diskoteci “Kontrast” u Novom Sadu, u kome je živote izgubilo šest mladih ljudi, danas je ispred tog objekta održan pomen žrtvama.

Trogodišnjem pomenu su prisustvovali članovi porodica nastradalih i veliki broj novinara koji su na ulazu u “Kontrast” položili cveće i zapalili sveće.

SVEDOCI IZ “KONTRASTA”: Gorela je zavesa, protivpožarni aparat nije radio!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U ime Grada Novog Sada pomenu su prisustvovali član Gradskog veća Novog Sada za kulturu Vanja Vučenović, član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar, pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Bojan Torbica i šef Kabineta gradonačelnika Aleksandar Petrović.

PRESUDA ZA KONTRAST: Vlasnik, zakupci i električar osuđeni na 30 godina!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U saopštenju za javnost koje je tim povodom izdato iz kabineta gradonačelnika kaže se da “Grad Novi Sad, na čelu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem, izražava najdublje saosećanje sa porodicama žrtava”.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

– Šestoro mladih ljudi, nastradalih u požaru, 1. aprila 2012. godine u diskoteci ”Kontrast”, Novi Sad nikada neće zaboraviti kao ni bol i nenadoknadivi gubitak njihovih najmilijih – kaže se u saopštenju.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U tragičnom požaru tačno pre tri godine život su izgubili Marina Aničić, Zoran Ignjatović, Marko Pavlović, Renato Vuković, Milena Dalmacija i Tamara Miladinović.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u