Društvo

Političari sramote, roditelji dižu kredite da kupe deci knjige i pribor za školu!

Objavljeno: 31.08.2016 | 12:45Izvor: medio.rs

Početak školske godine bacio je u brigu roditelje u Srbiji. Za kupovinu udžbenika i školskog pribora roditelji sa dvoje i više dece moraće da izdvoje i celu prosečnu platu.

Glumica Ljiljana Blagojević smatra da će uskoro u školu ići samo bogati. Mnogi se pitaju kako će preživeti polazak dece u školu, dok drugi odlaze do banaka da uzmu kredit kako bi kupili sve neophodno za školovanje svoje dece.

 U nastavku pročitajte kakav to kredit nude banke i šta na to kažu Srđan Dragojević i Ljiljana Blagojević. S obzirom na to da se cene udžbenika kreću od 8.000 dinara u nižim razredima osnovne škole do čak 12.000 u višim, roditelji sa malim primanjima prinuđeni su da se zaduže kako bi njihovi mališani opremljeni započeli novo školsku godinu.

 Banke već imaju pripremljene kredite za kupovinu za kupovinu udžbenika i školskog pribora.Režiser Srđan Dragojević začudio se kada je video da banke za udžbenike i školski pribor nude kredite i napomenuo da je u Srbiji školovanje nekada bilo besplatno. Glumica Ljiljana Blagojević napisala je na Tviteru da je tako nešto i slutila. – U školu će ići samo bogati- napisala je glumica.

 

 

Izvor: Opozicionar.com


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u